Te iubește, prostule!

Te iubește pentru că s-a obisnuit cu tine și nu s-ar vedea lângă nimeni altcineva, te iubește mai mult decât mă-ta care ți-a dat viață, poate că uneori nu îți arată iubirea, fie din orgoliu, fie din ambiție. Te iubește pentru că întodeauna a vrut să fie bine pentru amândoi, a vrut să fiți fericiți mult timp împreună.

Te iubește pentru că i-ai rămas în inimă ca un demon, un demon cu un caracter rău, dar cu un suflet bun. Și da, te iubește pentru că încă nu te-a uitat și poate nu te va uita prea curând. Așa că, ai grijă de alegerea pe care o faci și întoarce-te până nu e prea târziu, până nu te va uita de tot și până vei începe să nu mai reprezinți nimic pentru ea, ci nu pentru că așa a hotărât ea, ci pentru că așa ai ales tu.

Și nu uita că fiecare om e diferit, prin caracter, stil, un om ește diferit față de alt om prin milioane de lucruri, așa că niciodată nu vei mai da de un așa om, indiferent că vrei sau nu să te împaci cu ideea. Nu uita de amintirile alea frumoase, nu rispi ceva frumos, pentru că ceva mai frumos de atât nu va mai fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *