Ai grijă unde faci revelionul

Ai grijă unde îți faci revelionul și cu cine îți iei limba-n gură, ai grijă cât bei și cu cine bei, că hienele de abia asteaptă să te îmbete sau să te îmbeți singură, de abia asteaptă să îți bei mințile ca să poată să te combine sau să te fută cu riscul ca a doua zi să nu te mai bage în seamă. Iată câteva sfaturi pentru a te feri de fraieri și de ai miroși pe labagii care vor să-l combine în tine.

1. Nu te da la glume cu toți fraierii. Nu le da atenție, deja când o să intri pe ușă, dacă te uiți atentă, deja mulți o să se uite pe tine și o să te vâneze ca pe-o pradă.

2. Ai grijă cu cine bei. Ai grijă cu cine bei și cât bei. Nu zic că nu e ok să bei, doar e revelionul, dar să ai o limită, dacă ai depăsit acea limită, e timpul să te controlezi și să nu mai bei nimic pentru ați reveni și pentru a le da la muie la fraieri.

3. Ai grijă cu cine stai la masă si cu cine dansezi. Chiar dacă alegi să stai la masă cu cele mai bune prietene ale tale, gândește-te că poate ele au venit acolo după pulă, iar tu ai venit acolo doar ca să te distrezi, nu să te fută toți fraierii. Așa că, fii cu capul pe umeri, nu dansa cu toți rupții de bețivi, poți să dansezi si singura, poți să bei și singura, și te poți simți la fel de bine ca toți ceilalți.

4. Ai grijă cu cine pleci și la ce oră pleci. Trebuie să ai grijă cu cine pleci, pe cine lași să te conducă acașă și la ce oră. Nu alege niciodată să te ducă acașă doar un băiat singur, pentru că există riscul să ți-l bage, cel mai ok ar fi să mai iei după tine o prietenă doua.

De ce nu e bine să ți-o tragi cu cineva la petrecerea de revelion?
Răspuns: Prin simplu fapt că există riscul de a auzi vorbe, precum că te-ai îmbătat si ai fost futută de “X” sau “Y”. Iar eu consider că deminitatea ta e mai presus de orice, ti-o poți trage cu oricine, dar totul e să nu se afle și totul o să fie mai elegant.

Rezumat: Ai grijă cât bei si cu cine bei de revelion, ai grijă cu cine dansezi și cu cine te bagi în seamă, ai girjă pe cine lași să-ți pună mâna pe fund, ai grijă pe cine lasi să te conducă acasă. AI GRIJĂ CE FACI DE REVELION.

Dacă vrei să fii futută te revelion, nu ține cont de aceste mici reguli. Fii desteaptă, strică-le planul la fraierii care vor să te combine.
Dacă mai e ceva de adaugat, puteti să lasați mai jos un comentariu, bye!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.