Ce nu te omoara, te lesina !

Mda, ce nu te omoara te ia cu tremurat si in cel mai rau caz cu o senzatie din aia de “lesin”.  Pai cum, nu iti place tie sa primesti limbute acolo jos pana te ia cu tremurat sau pana ai orgasm? Limbile in pizda sunt adorate din ce in ce de tot mai multe femei. Intr-adevar, nu multi stiu sa le si dea asa cum trebuie, sa ofere unei femei acea senzatie mult dorita, s-o duca la extaz.

Intr-o relatie moderna limbile nu mai sunt ceva tabu, ele chiar fac parte din  preludiul perfect. Nu amesteca limbile cu 69! Ofera-i atentie doar ei, apoi dupa ce ai umezito bine, poti face 69 cu ea. Cand ii tragi limbi bune, o simti, o sa simti cum tremura, cum inchide din ochi si cum se da inapoi. Daca nu ai observat toate astea, le-ai dat prost, prost de tot..  Daca ii oferi niste limbute bune o sa te iubeasca din ce in ce mai mult, o sa fii febletea ei.

Si astazi am ales sa va vorbesc despre limbi, pentru ca eu cred ca toata lumea le da, fie ca esti barbat sau femeie, tot sugi pula sau lingi in pizda :))) Nu trebuie sa fii intr-o relatie sa dai limbi sau sa sugi pula, poti face asta si intr-o relatie din asta pasagera, dar la femei e mai complicat, trebuie sa ai grija cu cine umbli, ca apoi sa nu-ti auzi vorbe ca ai supt pula si ai supt-o prost :))) . Si da, mai sunt si femei gen, eu primesc limbi, dar nu imi place s-o sug. Pai fmm, chiar asa sa va bateti joc?:))) Nu trebuie sa fim egali, sa nu existe discriminare? Trebuie sa fim chit, iti dau limbi, dar mi-o sugi si mie putin dupa, ca na, sunt si eu om si simt nevoia, de afectiune, de dragoste :)))

P.S: e cam scurt articolul asta, scurt cum nu-ti place tie, dar na, o sa ma revansez eu. Nu conteaza cantitatea, conteaza calitatea. Pup jos!

Power by Perversu si mintea lui nebuna!

limbi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.