Controlori RATB batuti

Cand vad cate o stire de genul asta pe internet/tv, practic creste inima in mine! Deci, Regia Autonoma de Transport Bucureşti a pus acum cateva ore pe facebook, un clip cu urmatoarea descriere:

“Scenă din timpul serviciului unor controlori RATB
O fată de 15 ani circulă fără titlu de călătorie și e prinsă de controlori pe 16 martie 2017, în cartierul Berceni, la stația C-tin Brâncoveanu. Speriată, își sună părinții. Tatăl vine repede cu o mașină, ca să pună lucrurile în ordine: își ceartă odrasla că a cheltuit banii pe altceva decât pe abonament și apoi trece la fapte.
Poliția a constatat săvârșirea infracțiunii de ultraj… Bătăușul din Berceni s-a ales cu amendă de 1.000 de lei. Dar dosarul penal își va urma cursul. Procurorii vor cerceta mai atent cazul și apoi vor decide dacă nu este vorba despre ceva mai grav.” Link catre video il gasiti  AICI.

Deci practic, din cate am inteles, o fetita de 15 ani, este prinsa de niste controlori si luata la rost pentru ca circula fara bilet, dupa cum spune si RATB, practic aceasta s-a speriat, apoi si-a sunat tatal. Mayweather, tatal acelei fete vine in graba spre fata locului. Dupa cum se vede si in clipul video, Mayweather le spune controlorilor ca este copil, apoi aplica croseu de dreapta unuia dintre controlori, apoi fuge si catre al doilea controlor sa-i aplice o lectie, dar acesta cade, sprijinindu-se de un gardulet, probabil de frica lui Mayweather.

Cand am vazut acest video, a crescut inima in mine de bucurie, l-am analizat si am zis sa fac un mic articol.
Eu nu judec pe nimeni, nu judec controlorii ratb ca si-au ales aceasta meserie pentru ca niste nenorociti au distrus fabricile si locurile de munca, dar pot judeca moralitatea unor controlori, cand se iau de niste copii fara discernamant ca si in acest caz.

Majoritatea controlorilor doresc sa-si faca planul de amenzi pe spatele unor copii fara aparare si fara surse de venit, de ce? Dupa cum am zis, sunt fara aparare, ei nu pot da cu pumnul, ei nu pot tine un dialog mai “intepat”, deci sunt fara aparare, fara aparare!

Daca ma duc in jungla si sperii un pui de leu, ma astept sa vina o leoaica care sa ma sfasie, dar imi asum acest lucru pentru ca i-am speriat puiul fara aparare, pentru ca n-am avut curajul sa sperii un leu sau o leoaica. Asa s-a intamplat si in acest caz, niste controlori RATB se iau de o copila de 15 ani, serios? 15 ani frate, fara minte, fara aparare.. Unde-i moralitatea ta bai nesimtitule? N-ai copii acasa?

E logic ca acel om sa-i ia apararea ficei sale, e logic, are 15 ani, nu 18 ani, cine e parinte ii da dreptate acestui om nervos care a clacat si nu s-a mai putut abtine.
Majoritatea controlorilor, cel putin din Bucuresti, isi fac acele planuri de amenzi pe carca acestor copii fara aparare, chiar minori. De cate ori trec cu masina pe langa niste controlori, las geamul in jos si huidui ca pe stadion, pentru ca merita!

Cand si eu eram minor, m-au prins fara bilet, nu m-au lasat sa ies din masina pana la capatul liniei respective, practic, m-au sechestrat in masina, eram doar eu cu ei, nici macar soferul nu se mai afla in masina. Dar datorita dialogului meu pe care l-am avut, am scapat. Erau niste “doamne” sa le trag la papacioc!

Pe Mayweather asta de a lovit din “greseala” cu dreapta acel controlor, personal nu-l cunosc , dar mam interesat si am aflat cate ceva despre el, dar pe mine ma intereseaza doar fapta asta, si ii dau dreptate! Dar nu vreau sa-l transform nici intr-un erou! Din pacate o sa se aleaga cu dosar penal, dar sper ca ala sa nu mai aiba dantura buna si sa nu-i faca astuia dosar de pomana..

Din pacate, RATB nu a reusit sa gaseasca o metoda in care sa puna intr-o lumina buna controlorii RATB si sa opreasca aceste abuzuri, din pacate.

Sa se inteleaga, nu incurajez violenta de nici un fel, dar uneori, razboaiele sunt benefice pentru pace si principii!

By Perversu!

Scenă din timpul serviciului unor controlori RATBO fată de 15 ani circulă fără titlu de călătorie și e prinsă de controlori pe 16 martie 2017, în cartierul Berceni, la stația C-tin Brâncoveanu. Speriată, își sună părinții. Tatăl vine repede cu o mașină, ca să pună lucrurile în ordine: își ceartă odrasla că a cheltuit banii pe altceva decât pe abonament și apoi trece la fapte.Poliția a constatat săvârșirea infracțiunii de ultraj… Bătăușul din Berceni s-a ales cu amendă de 1.000 de lei. Dar dosarul penal își va urma cursul. Procurorii vor cerceta mai atent cazul și apoi vor decide dacă nu este vorba despre ceva mai grav.

Posted by Regia Autonomă de Transport Bucureşti on Friday, 17 March 2017

 

6 comentarii la „Controlori RATB batuti”

  1. Asta e românia și mie mi sa întâmplat asta acum 3 ani dar nu ca nu aveam bilet ,îmi băgase un țigan mana în buzunar fără motiv ,România este un jeg mi am loat bătaie și am dat bătaie

  2. 15 ani.. serios “mai frate” :))..la asa mentalitate neandhertaliana as pune jandarmeria sa te bage putin in duba si daca n-ai fost pana acum acolo poate intrebi ce ti se petrece;)..

    asa e boss.. ai perfecta dreptate. de ce mormantu matii sa-ti educi tu gunoiul de copil sa nu devina un gunoi la fel de mare ca tine.. ” lasa copilu ca e mic” ……de ce pula mea sa nu isi ia tigari de banii pentru abonament si sa-i dea RATB-ului….

  3. Ești praf! Să-ți explic la nivelul tău de înțelegere: controlorii își fac meseria, iar planul de amenzi (cum zici tu) îl fac pe „cârca“ celor care nu au bilet, sau abonament. Învață copiii ăia „fără apărare și chiar minori“ să fie corecți, să respecte legea ca să nu devină ceea ce ești tu. (Semnat un controlor care se ia de copii.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.