Cum să faci o femeie fericită

Dacă te comporți ca un țăran cu o femeie e nasol, dar și mai nasol e dacă acea femeie vede în țăranul din tine ceva de durată. N-ai dreptul să-i vorbesti murdar, doar atunci cănd v-o trageți puteți să faceti exces de zel, acolo este permisă si violența, dar în limita bunului simț si a plăcerii, pentru că apoi se lasă cu certificate medico-legale, spitalizare si alte plângeri pe la poliție :))

Dacă esti un tăran și îi spui “Hai fă să ne futem, sau treci la pulă, iar nu e bine. Dacă termini după 5 minte și îi spui “Dă fă prosopul ăla să mă sterg, iar nu e bine.

Dacă sari peste preludiu și te arunci cu pula înainte doar ca să te simți tu bine, deja esti si tăran, dar si măgar. Dacă n-ai dat limbile înainte să intri în ea, esti incult, pentru ca e ca si cum ai merge cu cauciucurile de iarnă vara, e altă aderență. Unui vagin umed nu-i mai trebuie lubrifianți sau alte uleiuri.

Dacă o iubesti, merită să-i oferi ceva frumos atunci cănd v-o trageți, oferă-i clipe frumoase până îi “ciufulesti” părul. Până îți va spune: Iubire, m-ai rupt”. Sau dacă este mai nebună de fel, iți va spune: “Iubire, mi-ai rupt pizda.. Te iubesc!”. Și ca drept răsplată iți dă și un sărut din ăla puternic.
Tot ce trebuie să reții, este că tu ca si bărbat, trebuie să-ți faci femeia fericită, să se simtă femeie, pentru că de asta esti bărbat. Faceți toate nebuniile de vă trec prin minte, iubiți-vă mult de tot !

Dacă vrei să fie fericită, începi cu preludiul, să nu uiți de limbi. Iar în restul zilelor, te comporți frumos cu ea și îi spui cât de mult o iubesti, și ce înseamnă ea pentru tine. P.S: preludiul să nu țină 10 minute, pentru că este puțin, prea puțin.

Ține minte, dacă n-o faci tu fericită, altcineva o va face!

_______________________

Aici
poți să mă urmăresti pe facebook !

Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.