Cum sa nu te iubeasca?

Cum sa nu te iubeasca, cand tu o enervezi si ii faci o mie de nervi pe zi, sa nu zic pe minut? Cum sa nu te iubeasca, cand tu o intrebi si o injuri de ma-sa in fiecare zi. Poti sa-i faci si-o mie de nervi pe zi, chiar si asa o sa ramai viata ei. Tu nu-i dai importanta, dar ea simte si stie ca o iubesti, chiar daca nu-i arati.

Unii dintre noi, poate nu aratam asa de multa afectiune, poate suntem mai reci, dar reci pe exterior si calzi in interior. Suntem mai nepasatori, ma rog, asa se lasa impresia, dar nu-i deloc adevarat, suntem romanticii aia care rup patul. Suntem aia care ne strigam iubitele cu “mami” si suntem aia care provoaca orgasmul fara oprire, dar continuam, ca asa e frumos. Suntem aia care dam limbi in pizda si recunoastem in gura mare, ca asa e frumos. Suntem aia care vorbesc murdar cand futem, suntem aia pe care ii vreti, voi femeile.

Asa sunt eu, romanticul ala care fuge cu iubita la 2 noaptea la shaormerie, asta bineinteles dupa o partida buna de sex. Romanticul ala care nu te intreaba ce flori vrei, ci te intreaba ce lubrifiant mai doresti. Sunt ala care nu-mi place sa apar la tv, doar pentru ca-mi place sa-mi fac de cap cu cine vreau. Imi place vinul vechi si femeia buna, sa o tin in pula o luna. ( ce-mi plac rimele mele).

Sunt ala care gandeste asa, de ce sa te duci cu flori, cand te poti duce cu mancare la ea. Bineinteles, un buchet de flori pe an acolo de ziua ei merge, sa se simta fraiera importanta, e ok. Dar sa exagerezi cu florile, deja e penibil. In pula mea, e om, femeie, nu e animal sa iubeasca verdeata. Iubeste “carnea” fie animala sau de alta natura :))) Cand o sa ajung presedinte, o sa inchid toate florariile, o sa deschid acolo sex shop-uri, unde vei gasi si shaorma, gen cumperi un lubrifiant ceva, primesti o shaorma gratis, totul e gandit si bine pus la punct, doar ca sa fie iubi a ta fericita.

         Un articol scris de Perversu !  

Un comentariu la „Cum sa nu te iubeasca?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.