Femeia perfectă există

Da, femeia perfectă pentru un bărbat există. Femeia perfectă e aia care este grijulie cu tine atunci când nu te simți prea bine, sau pur si și simplu ai impreșia că totul nu merge cum trebuie, iar femeia aia perfectă te va încuraja și-ți va da putere. Îți va spune că o ai pe ea și împreună o să treceți peste orice și oricine.

Femeia perfectă e aia care îți dă mesaj cand se bagă la nani, îți dă mesaj dimineța când se trezește, femeia perfectă pentru un barbat, e aia pe care o iubește și își va dori un viitor alături de ea. Da, un viitor frumos în care se vor trezi amândoi, unul în brațele altuia. Femeia perfectă există și nu e pe care de dispariție. E acea femeie care îi schimbă viața în bine unui bărbat, e femeia aia care îi da curaj în fiecare zi. Femeia perfectă e aia, doamnă în societate și curvă în dormitor doar pentru el. Femeia perfectă pune cel mai mult la suflet și își păzeste cu prețul vieții omul pe care îl iubește.

Tu, bărbatule, dacă dai de femeia perfectă, să nu-i dai drumul niciodată, pentru că ește femeia visurilor tale și mama viitorilor tăi copii.

3 comentarii la „Femeia perfectă există”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.