Cât mă ține pe mine o partidă de sex

Pentru mine sexul e o artă, de la seducție, excitare și până la actul în sine. Anumite persoane fac sex din iubire, sau de nevoie, cu diferite persoane (prieteni cu beneficii sau fară obligații).

Nu mă dau un Guru al sexului, chiar recunosc că în copilărie am cam rupt laba, dar și pe fetițele cu care mă jucam pe la vârsta de 11 ani. Am avut o copilărie zbuciumată. Acum m-am linistit. Laba din copilărie m-a cam ajutat într-o oarecare masură, pentru că niciodată atunci când am făcut sex cu o femeie, nu mi-am dat drumul după 5 minute, dar nici după 10. Minimul la mine a fost de aproximativ 30 de minute și maximul de 4 ore (încontinuu).

Cam o media ar fi undeva la 1 oră si treizeci de minute, deci practic, nu că mă laud, dar rup femeia în două, îi dau până îi fac rană. Adesea au fost cazuri în care femeile mi-au spus că nu mai pot, și mă simțeam atât de bine, mă simțeam un animal, un animal, o brută nenorocită. De orgasm nu mai vorbim, pentru că venea unul după altul, adesea auzeam “m-am udat, iar m-am udat.”

Ce am povestit mai sus, nu este ficțiune și nici nu s-au folosit pastile pentru potență, dar sunt câteva trucuri pe care nu le voi dezvălui prea curând. 🙂

Un comentariu la „Cât mă ține pe mine o partidă de sex”

  1. Am o rugăminte sa lași mulți moștenitori pentru viitoarele generații și învățai și pe alți. .. Mai rar bărbați adevărați care oferă cu adevărat plăcere unei femei… Respect și aștept alte postari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.