Ia-ți pe tine cea mai sexy lenjerie intimă și treci în pat

Bună, iubito, te-am sunat ca să-ți iei pe tine cea mai sexy lenjerie intimă, pentru că seara asta, o să fie seara noastră, te-am sunat ca să te pregătești. Tu ia-ți pe tine cea mai sexy lenjerie, pentru că eu am să iau cea mai veche si bună sticlă de vin, pentru că în seara asta vreau să fierbem amândoi până explodăm, în seara asta îți voi face cadou cele mai mari si intense orgasme, pentru că meriți.

Și da, îmbracă-te cu cea mai sexy lenjerie, pentru că lenjeria mă excită, lenjeria sexy ne va ajuta să avem un preludiu așa cum ți-ai dorit. Vreau să te sorb din priviri, vreau să îți mușc buzele până voi ajunge jos, la punctul culminant.

Vreau să te fac cea mai feriicită femeie din lume, așa că îți voi oferi cel mai frumos oral din viața ta, pentru că aia mică a ta are nevoie de afecțiune, și stiu că adoră să fie pupată în excces, stiu că vrei, că vrei să-ți înrosesc clitorisu’, stiu că vrei să te fac fericită, până la epuizare. Da, stiu că vrei să te iubesc, să te urc pe pereți și să țipi ca o beștie din sălbaticiune atunci când sunt în tine.

Da iubito, ia-ți cea mai sexy lenjerie pe tine, pentru că acum am plecat de acasă și vreau s-o facem lată, s-o facem de mai multe ori, apoi, să adormim amândoi, goi.
Te iubeșc, iubito!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.