În seara asta vine Moș Nicolae

V-ați lustruit ghetuțele? Pentru că în seara asta vine Moș Nicolae. În seara asta mulți copii îl vor astepta. Noi, cei mari, nu-l mai asteptăm de mult, poate că nici nu mai credem în el, dar trebuie să recunoaștem că ne-a umplut sufletul cu surprizele lui, indiferent că ne aducea multe sau puține dulciuri/cadouri, el ne aducea după posibilități, dar gestul conta, iar spiritul și bucuria aia era WOW.

Era WOW atunci când te trezeai dimineța și vedeai că ți-a lăsat ceva. Ce-i drept, nu-l vedeai niciodată, dar bucuria era enormă pentru că te-a vizitat. Dar am crescut, nu mai credem în el, nu mai ne vizitează, nu mai simțim nici spiritul ăla. Da, am crescut, nu mai suntem deloc copii, chiar dacă copilul din noi nu moare niciodată.

Acum, tot ce ne dorim de la Moș Nicolae, e fericire, o persoană care să ne iubească, să fie acolo tot timpul, să ne încălzească zilele friguroase de iarnă. Poate că unii de la Moș Nicolae își doresc bani, iar alte persoane își doresc relație. Ce-i drept, visele devin realitate, bani poți avea dacă vei munci, iar relație poți avea dacă ieși din casă și vei răspunde la complimentele făcute. Nimic nu e imposibil dacă lupți pentru visele tale. Totul e să-ți propui și cu siguranță vei reuși.

La mulți ani, sănătate și multe bucurii de Sfântul Nicolae.

Un comentariu la „În seara asta vine Moș Nicolae”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.