La ce ajută preludiul?

Iată câteva motive pentru care preludiul este foarte important inaintea actului sexual.

Stim bine că excitarea provoacă o plăcere la fel de mare ca şi sexul. Nu exista femeie căreia să nu-i placă s-o exciti până strange din picioare. Excitarea e mai mult o amăgire, e ca si cum ai avea in fata ta o prăjitură, dar nu o poti mânca.
Dar este o amăgire frumoasă si benefică inaintea sexului, si iată câteva motive pentru care este necesar acest preludiu.

În primul rand alungă rutina din dormitor, preludiul excită ambii parteneri, lubrifiază vaginul partenerei si îl pregăteste pentru penetrare. Un vagin excitat, e un vagin fericit, iar piulita unsă cu vasilina, ajuta surubul să intre mai bine.

Dacă partenerul tău se aruncă direct la penetrare, ar trebui să-i spui că nu e frumos, si că vaginul tău nu este pregătit, si trebuie mai întâi încălzit. Înainte să te dezbrace şi să îţi dea jos sutienul, lenjeria intimă, ar trebui să stie că graba strică treaba.

Ar putea să facă toate astea si într-un mod frumos şi plăcut, să te arunce in pat, să-ţi ia la sărutat totă pielea care se vede, dupa ce a terminat de sărutat tot ce se putea, de abia atunci poate sa inceapa sa te dezbrace, dar incetisor.

După ce te-a lăsat doar in lenjerie intimă, o să trebuiască s-o ia de la capăt, să lingă din nou tot ce inseamna piele, apoi dupa ce a terminat, poate să iţi dea jos sutienul, dar cu girjă să nu ţi-l rupă, apoi din nou procedura cu pupatul, dar să nu uite că trebuie să se oprească la sâni, si că acolo are ceva de supt.

După ce a terminat şi această procedura, poate să inceapă sa-ţi dea jos si chilotii, dar sa nu uite că jos acolo a ramas nepupat, şi că acolo e puţin mai mult de muncă. Da, sexul oral pe care ţi-l face partenerul, ala ajută cel mai mult la lubrifierea vaginului, apoi totul o să meargă ca uns, la propriu.

Dupa ce te-a lubrifiat ireprosabil, dupa preludiul oferit, trebuie să va sarutati timp de cel putin 40 de secunde, apoi vine si rândul tău, el o să se multumească doar cu un oral, dar străduieste-te şi dă tot ce-i mai bun din tine.

Dupa tot acest preludiu care ar trebui să ţină ceva, sunt sigur ca amândoi sunteti excitati şi pregatiti pentru sex, penetrare. După preludiu facut ok, puteţi să incepeţi să vi-o trageţi HARDCORE, cu siguranţă nici orgasmul nu o să întârzie să apară.

Preludiul din viaţa sexuală a partenerilor, creează o intimitate necesară de care aveţi nevoie de ea în fiecare zi/seară. Preludiul vă apropie mai mult, întăreste relaţia, şi de asta are nevoie o relaţie, de apropiere, respect, întelegere în viaţa de zi cu zi, dar si de intelegerea aia din dormitor, care este foarte importantă, sexul este lăsat de la Dumnezeu pentru a vă apropia unul de altul si de a vă iubi si respecta mai frumos, acum depinde foarte mult si de cum este sexul făcut, din iubire, sau în bătaie de joc.

În concluzie, ce poate să fie mai frumos si excitant decât preludiul ?

___________________________________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.