La naiba si cu dragostea asta..

Pula mea, suntem generatia aia de ne intra persoane tot mai greu la suflet, de avem mai multe relatii din alea doar ne futem si atat, poate si din acest motiv devenim mai reci , adica punem mai greu la suflet. Acum pula mea, eu zic ca nu prea e bine, o sa imbatranim urat, prost si singuri. Ne futem cu diferite persoane asa fara nici o jena 😳 E naspa sa mori si sa nu stii cum e sa ti-o tragi din dragoste..

Sunt persoane care ne trimit zilnic mesaje, dar noi nu prea le bagam in seama, fie din lipsa de timp sau fie nu prea sunt pe gustul nostru, chiar daca ar putea iesi ceva frumos. Intr-adevar, asa e, trebuie sa simtim atractie de o persoana, nu te poti fute cu o persoana in scarba, trebuie sa aiba sex appeal.

Si da, majoritatea dintre noi nu avem relatie din cauza timpului, intr-o relatie cel mai mult conteaza timpul oferit persoanei iubite. Eu de exemplu nu am timp sa raspund unui mesaj pe whatsapp, dar sa mai am si o relatie.

De aceea exista din ce in ce mai multe relatii din acestea “prieteni cu beneficii”. Am mai spus intr-un articol ca astfel de relatii nu necesita timp si nici nu trebuie sa investesti sentimente sau bani pe cadouri sau nu mai stiu pe ce plm 🙄 Eu unul numai relatii din astea am avut, nu stat la cafea pe la nu stiu ce cafenea, nu iesit pe la nu stiu ce film, intalnirea si fututul. Acum nu va ganditi ca ma ocup doar  cu spartul de vagine 👿

Cand o sa-ti gasesti o persoana mai nebuna decat tine, sarita asa putin de pe fix, dar in parametri normali. Ti-ai gasit jumatatea, tine aproape, cu persoane din astea faci treaba, astea stiu sa te injure, dar sa te si iubeasca, stiu sa te certe, dar sa te si impace incat sa-ti mai doresti 1.000 de certuri. 😳

O sa-ti dai seama cand te iubeste cineva si s-a indragostit de tine dupa cum am mai zis pe instagram, devine stresul tau zilnic, o sa te injure de ma-ta, o sa te sune cand e beat/a. O sa va certati si o sa va dati block, apoi o sa va impacati, ca na, nu puteti sta unul fara celalalt. Nu ai cum sa nu-ti dai seama ca te iubeste sau nu o persoana, oricine are acest simt. ❗

 

 

 

2 comentarii la „La naiba si cu dragostea asta..”

  1. De ce iubirea trebuie sa aiba neaparat ceva urat? E cumva o regula scrisa cu litere mici in subsolul vreunui manual prin care sa spuna ca daca nu te “injura de ma-ta”, “suna cand e beat/a”, “nu iti da block” nu te iubeste?
    Am ajuns noi atat de tristi si saraci incat sa nu mai putem iubi frumos?
    Poate nu intreb pe cine trebuie, in definitiv, tu numai relatii din astea ai avut…

  2. Prietenii cu benefici sunt doar asa de umplutură, sa iti umpli timpul pana la persoana care va veni în viata ta si va schimba totul radical.
    Legat de faza că atunci când te înjură de ma-ta sau te sună beat/a, iti dă block.. Nu e general valabil, dar din punctul meu de vedere aceste chestii sunt facut in clipa in care relatia voastră e mai dezvoltata (să spun asa), in clipa in care vă cunoasteti reciproc la fel de bine incat sa stiti sa nu incalcati limita pe care toti o avem. Unele din gesturi sunt frumoase mai ales cand sunt neasteptate si venite din inimă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.