Nu pleca..

Te rog, nu pleca, nu mă uita ca pe oricine. O să-mi fie dor de tine, de noi, de ochii tăi, de buzele tale calde, o să-mi fie dor să ma săruți cu ele. O să-mi fie dor de iubirea ta pe care mi-o ofereai in ficare seară și dimineață. Cel mai mult o să mă doară ca nu mai pot să dorm cu capul pe pieptul tau, să te strâng in brațe și să-ți spun cât de mult însemni tu pentru mine. O să mi se rupă sufletul dacă te voi vedea cu altcineva.. Dar asta e!

Dar să nu uiți un singur lucru, că te-am iubit necondiționat, și că nu o să te mai iubească nimeni asa cum am facut-o EU. O să-mi fie greu fără tine, pentru că am luptat atât de mult ca să te am, să fim împreună mult timp, pe viață dacă se putea, dar n-a fost să fie..
Un singur lucru să nu uiți, să nu uiți că o să-mi fie dor de mesajele tale, să nu uiți că te-am iubit, și încă te voi mai iubit ceva timp de acum încolo, până îmi va trece. Chiar dacă o să intre o altă persoană in viața ta, chiar dacă mă vei uita, stiu, cândva o să-ți aduci aminte de persoana mea, atunci când te vei răni exact cum m-ai rânit pe mine, și sper să nu te mai vindeci niciodată, pentru că nu meriți, și nu m-ai meritat.

_______________________

Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )
Magazin online: -> Perversu Shop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.