Nu totul se rezumă la SEX

Nici o relație nu se rezumă doar la SEX, dar sexul într-o relație are un procent foarte mare, doar suntem oameni.  într-o relație trebuie să domine și respectul, întelegerea, iubirea.

Dacă într-o relație nu există respect și întelegere, degeaba există sex, cum și dacă intr-o relație există toate cele menționate mai sus, dar nu există sex, acea relație se va “îmbolnăvi”. Haideți să vă explic de ce contează toate astea.

Respectul: Fară respect, multe persoane ar înșela, dar o persoană care are respect de ea și față de persoana pe care o iubeste, nu o va face niciodată. Respecul mai e si atunci când iubești o persoană și treci cu ea prin toate greutațile, îi întelegi toate stările.

Înțelegerea: Dacă într-o relație nu există întelegere, acei oameni nu pot fi împreună, pentru că sunt ca doi magneți care se resping. Întelegerea distruge orgoliul dintre două persoane, iar acele persoane se vor iubi necondiționat.

SEX-ul: Într-o relație contează foarte, foarte mult sexul, din iubire facem sex, sexul ne relaxează și ne face să ne simțim bine după o zi încărcată. Sexul ne apropie mai mult de partener/ă. Lipsa sexului într-o relație are urmări foarte grave, înseșat, apoi despărțire, si poate depresie. Asa că faceți sex, din iubire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.