Perversu, producător de conținut original

Poate că mulți v-ați întrebat ce este și cum a luat naștere Perversu în social media, o comunitate de aproape jumătate de milion de aprecieri în crestere pe facebook + instagram, cu un reach săptămânal de peste trei milioane de persoane. Cu un blog în subordine care se află pe un loc destul de măricel conform statisticilor.

De fapt, Perversu în social media nu ește o persoană, ci este un personaj creat de Alexandru, fondator Perversu în social media, un tip foarte inteligent. Perversu este un personaj destul de controversat prin care, creatorul se exprimă direct, fară ocolișuri, indiferent de subiect sau cauză. Prin acest personaj, creatorul creează conținut original în care multe persoane se regăsesc. Uneori, conținutul creeat transmite emoții, ură, dor, iubire, amintiri sau pofte carnale, ș.a.m.d. Zilnic, zeci de mii de persoane interacționează la conținutul distribuit de Perversu în social media. Conținutul pe care-l creează și-l distribuie, nu e pentru oricine, ci este adresat anumitor persoane care înțeleg lucrurile așa cum sunt ele. (Fără subtitrare.)

Producător de conținut original.
Acest personaj, se remarcă prin conținutul original și viral, dar și prin stilul unic de exprimare și abordare a anumitor situații sau stări. E foarte greu să fii producător de conținut original, iar uneori, trebuie să-mi creez niște stări artificiale de euforie, dor, tristețe sau alte stări prin care trec anumite persoane.
Nu este chiar așa ușor să produci zilinic conținut original și viral, iar uneori, băutura este un truc bun, pentru că atunci când bei, ai un milion de stări, gândești altfel.

Perversu în social media, nu ește o comunitate cu conținut copy și paste, sau c-un conținut realizat de niște copii care contribuie la această comunitate, ci Perversu ește o comunitate bazată pe originalitate și postări unice distribuite zilnic în social media. Dacă urmărești Perversu în social media, ai un mare KISS :*

-Social media-

http://instagram.com/Perversu
http://facebook.com/PerversuArtist
https://www.blog.perversu.ro
WhatsApp: 0724.739.911

Un comentariu la „Perversu, producător de conținut original”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.