Sărută-mă, vreau să-ți simt respirația

Sărută-mă până rămân fără aer, limba aia, iți stă cel mai bine la mine în gură. Mușcă-mă de buză, fă-mă să te vreau, fă-mă să vreau să te simt. Hai să ne sărutăm până rămânem fără haine, până rămânem goi, sărută-mă până ajungi jos, pentru că acolo vreau să mă săruți cu foc, până voi simți un fior pe sira spinării, până încep să tremur și-mi voi limpi mâinile de perete.

Sărut-o pe aia mică până se înroseste și începe să se ude de bucurie.
Apoi, pentru început, pune-mă umeri craci, pentru că-mi place să te simt în mine, tot. Te las să mă pui în toate pozițiile posibile, pune-mă cum vrei tu, pentru că sunt a ta și te iubesc, stii că-mi stă cel mai bine capră, pentru că sunt capra ta preferată, pe care îți place s-o tragi de păr.

Dar acum, asează-te pe spate, pentru că vreau să te domin, vreau să încep să dau cap și din gură, pentru că-mi place să fiu chit, și să-ți ofer și ție cel mai frumos oral, pentru că ăla mic merită. Apoi o mă pun peste tine și voi începe să dau din fund până iți vei da și tu ochii peste cap, vreau să te sărut, să-ți mușc buzele atunci când sunt pe tine, cu tine în mine. Și stii de ce? Pentru că te iubesc !

______________________
Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.