Savarina, bat-o vina!

Nu as da savarina pe tiramisu in viata mea. Pe o savarina din aia “suculenta”
Cine nu a bagat botul niciodata la savarina, eu zic sa-l bage, nu e dulce, dar e ceva aparte, special, cu sapte condimente de pe sapte continente. Orice fata are savarina asta despre care vorbesc, doar ca la unele, savarinele se deosebesc prin mai multe aspecte, fie prin clitoris, fie o savarina din aia mai grasa.

Te face dependent, dar nu provoaca diabet. E asa de buna ca lingi la ea fara sa te intereseze ca cine ti-o da isi da ochii peste cap, mai tremura ca si un drac care e pe moarte. Si in timp ce lingi tu la ea asa frumos, eu zic sa bagi si doua degetele inauntru, apoi sa le scoti, si chiar daca n-ai frisca pe ele, eu zic sa le bagi asa prin gurita, dar si la tine si la ea.

Dar ai grija, savarina asta daca stii cum s-o iei si s-o lingi, curge din ea lapte si miere. Clitorisul ala nenorocit trebuie sa fie rosu, il iei in gura pana faci febra la maxilar, chiar daca o sa te intrebe ma-ta de ce nu mai poti vorbi.

Acum depinde de savarina, cum am mai spus. Sunt savarine care lucrezi mai mult cu ele pana obtii un orgasm. Depinde de mai multe aspecte, clitoris, activitatea ei sexuala si mai ales cat de incapatanata este ea.

Eu cred ca orice fata isi doreste un asa mancacios de savarina. Fetelor, puneti la bataie savarina, ea se mananca, apoi se fute

    By Perversu, cu drag pentru tine.

sava

    Legaturi:
Facebook Perversu

Instagram Perversu

Perversu.Ro

Forum unde poti posta orice.

Blog Perversu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.