Secret discret

Inainte sa va apucati de citit mi-ar placea sa dati play aici la urmatoarea melodie. Nu trebuie decat sa-i auziti refrenul.

I just had seeeeex se lauda Akon, dar nu e singurul. Nu am facut niciun sondaj oficial, dar as baga mana in foc ca 5 din 7 tipi impartasesc detalii din pat. E ceva trending topic la voi baieti, ca politica si sportul ?

Quick catch up:

– Ce ai mai facut, A. ?

– Ah pai, i-am pus-o lu’ D. aseara.

Pe planeta asta, in care vreti sa agatati si va bateti cu caramida in piept ca vreti sa intelegeti femeia, dar ea e nebuna, va purtati fix pe dos. Nicio femeie cu toata tigla pe casa nu vrea sa auda cum te lauzi tu cu palmaresul de cuceriri mare cat lista de trofee ale Barcelonei. Nu insipiri incredere si deci, nici atractie cand povestesti cum ai dus-o pe Florica la hotel si i-ai rupt… inima.

Sa povestesti ce faci si cu cine in intimitatea ta este o dovada ca vrei sa epatezi. Asta nu te face barbat, in niciun caz. Poate doar un pusti. Da, un pusti. Numai la ei e scuzabil “entuziasmul” post sex care ii impinge sa se laude.

Discretia ar trebui sa fie una din trasaturile de baza ale unui tip. Si daca nu va invata asta pe niciunde, o fac eu acum.

Poti sa ti-o tragi 3 zile in continuu cu o tipa, sa fie femeia fanteziilor tale, sa termini de mai multe ori decat ai degete la maini. Ce faci ramane acolo, intre tine si ea. Nu te apuci sa trambitezi ca o moara stricata in stanga si in dreapta. Daca e ceva ce nu merge bine, te duci sa discuti cu ea civilizat.

Dragi baieti viitori barbati, mai deschideti si mintea, nu doar slitul la pantaloni!

Ara pe Blogul lu’ Perversu

4 comentarii la „Secret discret”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.