Semne ca s-a indragostit de tine

Uneori, este destul de dificil să îţi dai seama dacă partenerul tău s-a îndrăgostit cu adevarat de tine sau dacă totul este doar o joacă de copii, mai ales dacă relaţia voastră este la început. Este posibil să nu îl cunoşti atât de bine, să nu ştii cum s-a comportat în relaţiile anterioare, motiv pentru care nu poţi fi sigură de sentimentele şi de intenţiile sale. De aceea, îţi oferim o listă cu câteva indicii  pentru a-ţi da seama dacă partenerul tău te place cu adevărat sau…nu.

Atunci când bărbaţii nu sunt interesaţi de o anumită persoană, tind să îi evite privirea şi să se uite în altă parte. Dacă îţi surprinzi partenerul privindu-te în ochi pentru o perioadă mai lungă de timp, atunci tocmai ai depistat primul semn că te place.

Îl interesează viaţa ta. Atunci când un bărbat simte că se îndrăgosteşte, încearcă să afle tot mai multe despre partenera lui: ce visuri are, ce secrete, ce pasiuni. Când aceste întrebări încep să apară, e clar ca te place foarte mult, chiar dacă poate nu recunoaşte.

Te îmbrăţişează adesea. Poate nu este o persoană care îşi exteriorizează cu uşurinţă sentimentele, dar, dacă atunci când vă găsiţi numai amândoi te ţine adesea în braţe, atunci răspunsul este evident: s-a îndrăgostit de tine.

Te atinge discret. Atingerile discrete sunt total diferite de îmbrăţişările de care pomeneam mai sus. Dacă îl surprinzi că îţi atinge spatele, umerii şi gâtul doar pentru a-ţi simţi mirosul, e clar că îşi doreşte să rămâi în viaţa lui pentru mai mult timp.

Ţi-a făcut cunoştinţă cu prietenii lui. Unui bărbat îndrăgostit nu îi e teamă să îşi prezinte iubita grupului de prieteni. Dacă partenerul tău a făcut asta, atunci este mândru de tine şi ştie că este imposibil ca amicii lui să aibă o altă perere. În plus, faptul că a simţit că eşti acea persoană care poate face faţă glumelor făcute între bărbaţi, este un lucru de care ar trebui să fii într-adevăr mândră.

Vrea să îi cunoşti familia. După prieteni, urmează familia. Majoritatea bărbaţilor nu îşi duc iubita acasă, pentru a le-o prezenta părinţilor, decât dacă sunt siguri că s-au îndrăgostit şi au planuri extrem de serioase. Dacă iubitul tău a făcut asta, atunci relaţia voastră este într-adevăr pe drumul cel bun.

Comunicaţi permanent. Dacă iubitul tău te sună adesea şi îţi trimite mesaje, e clar că e foarte interesat de tine. În plus, dacă îi place să îţi lase mesaje noaptea, pentru ca tu să le găseşti când te trezeşti, cu siguranţă ai pătruns destul de adânc în inima lui.

Îşi petrece timpul cu tine. Atunci când iubitul tău încearcă să te vadă cât mai des şi găseşte adesea scuze pentru a fi în prejma ta, înseamnă că i s-au cam aprins călcâiele după tine. Dacă nu te-ar plăcea, ar putea găsi scuze îndeajuns încât să te evite, fără ca asta să pară extrem de evident.

Este gelos. Un bărbat poate fi gelos din orgoliu, dar şi pentru că are într-adevăr sentimente pentru tine. Dacă este gelos şi totuşi încearcă să ascundă asta, înseamnă că te place foarte mult, dar preferă să nu recunoască, din prea multă mândrie.

Îşi face planuri de viitor cu tine. Dacă îţi spune că ar vrea să se mute într-un anumite loc sau că pe viitor i-ar plăcea să facă ceva anume şi, destul de discret, te întreabă dacă şi ţie ţi-ar plăcea iei parte la asta, înseamnă că iubitul tău chiar vrea să-ţi devină partener pe viaţă. Niciun bărbat nu te-ar include în planurile lui de viitor, dacă nu ar avea sentimente reale pentru tine.    via: one.ro

 

Legaturi:
www.blog.perversu.ro
http://instagram.com/perversu
http://facebook.com/PerversuArtist
Partener:
www.DonBiju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.