Sexul face bine pentru sănătate

O dovadă că sexul face bine pentru sănatate, ește dovada faptului că sperma conține o adevarată vitamina C, deci practic, înghițiți atunci când sugeți pu*a, nu pentru că salvați natura, ci pentru că faceți un bine pentru sănătatea voastră.

Sexul nu doar că te face să te simți ZEN, dar îl eliberează și pe dracu’ din tine, nici 5 pachete de țigări, sau două sticle de vin, sau nici cel mai tare drog nu te eliberează și te face să te simți așa de bine atunci când stai deasupra sau dedesubt. Sexul nu te face să vezi fluturi, ci te duce către cele mai înalte orizonturi.

Dar să revenim la subiect și să vedem de ce sexul face bine la sănătate.
Păi sexul, îmbunătăţeşte starea de spirit, te eliberează de multe probleme, te eliberează de problemele alea pe care le ai în timpul zilei si care s-au acumulat în mintea ta, și care uneori acele probleme te pot aduce la depreșie sau alte nenorociri. Un om trist sau depresiv, acela ește un om terminat psihic, practic doar un om care-l poate iubi așa cum trebuie mai poate să-l aducă cu picioarele pe pămnt și să-l facă ZEN.

Dar să nu intrăm prea mult într-o prăpaștie abruptă și să spunem că doar sexul te scapă de probleme și te scoate din depresie, contează mult să ai un om lângă tine care să știe să te ia și în brațe și să te sărute, nu doar să te fu*ă, să-ți ofere alintarea și linistea aia de care ai nevoie.

Dar ce-i drept, indiferent de rangul social pe care il avem, trebuie să recunoastem că sexul într-o relație contează foarte mult, până la urmă din asta ne nastem, și nu trebuie să catalogăm sexul ca pe-o rutină pe care trebuie să o facem ca niște masinării, pentru că sexul înseamnă iubire, atasare și multe altele, trebuie să fim atenți si la cel mai mic detaliu dacă vrem să iasă perfect, trebuie să fim atenți dacă partenerei sau partenerului i-a fugit perna de sub cap, iar dacă da, trebuie să avem grijă să i-o punem înapoi, toate gesturile astea contează și nu ne transformă din niște oameni în niște masinării de făcut sex.

Ne-am cam abătut puțin de la subiect și am deviat puțin subiectul, dar ce-i drept într-un subiect plăcut.
Pe lângă faptul că sexul te face mai ZEN, după cum am mai spsus, sexul atenuează depresia si stresul, uneori chiar le poate elimina definitiv.
Fă un mic exeriment atunci când te doare capul (migrenă) sau te simți puțin mai rău, încearcă să faci sex și vei realiza că durerea se ameliorează. (Pentru că ai folosit aspirina săracului.)

* Sexul ește un bun antrenament deoarece întreține sănătatea cardiovasculară și modelează silueta.
*   Cu toții am auzit de “aspirina săracului”, cu această aspirină a săracului (sexul), activitatea sexuală stimulează endorfinele si anticorpii care protejează organsimul împotriva gripei și a răcelii.
* Uneori, sexul poate să fie ca o picătură de nas atunci când îl ai înfundat, este considerat un antihistaminic natural.

Sexul e foarte sănătos pentru femei.
* Femeile care au contacte sexuale foarte dese, produc hormoni responsabili de libido, și poate creste nivelul de estrogen al organismului, benefic împotriva osteoporozei și a Alzheimerului, dar poate să prevină și endometrioza.
* Sexul reduce riscul de cancer la prostată, cu cât un bărbat are mai multe ejaculări pe săptamână, cu atăt riscul de cancer la prostată scade, la fel și în cazul femeilor care au multe orgasme.

P.S: Să nu uitați că sexul clădeste încrederea în propiul partener și veți avea o intimitate mult mai bună.

Așa că, tot ce scrie în acest articol nu sunt povești și eu v-am spus doar o parte, se poate verifica. Iar pentru sănătatea ta, trage-ți-o cât mai mult, dar din dragoste pentru a fi plăcerea și mai mare. Zbye!

Un comentariu la „Sexul face bine pentru sănătate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.