Suntem femei si..

Suntem femei si unii nu ne apreciaza la adevarata noastra valoare, unii ne vad ca pe un trofeu, iar altii ca pe o masinarie de sex ( nu ca nu ne place sa ne bulim).
Noi suferim cel mai mult, noi aducem pe lume fraieri ca voi, apoi sa le faceti altor femei zilele un calvar( handicapatilor). Suntem femei si dam totul cui se merita, chiar daca se mai nimereste si cate un fraier, hai doi.

Suntem femei in pana mea, iubim punem suflet si suferim, iar pe voi va doare la penix.. Suntem femei si cand suntem pe ciclu sa nu aduceti discutia de sex, chiar daca un cavaler adevarat are mereu sange pe sabie. Suntem femei si mai avem si momente cand suntem instabile psihic, chiar si hormonal. Suntem femei si ne place sa ne bulim in bucatarie, dormitor, baie si mai putin in masina. Suntem femei si ca orice femeie adora sa fie rasfatata, alintata si bineinteles iubita. Suntem femei si vrem ca voi barbatii sa ne faceti noptile bune, nu doar noi. Suntem femei si avem si noi nevoie de afectiune, chiar si in timpul actului sexual, cand o sa intelegeti ca pozitia capra nu e deloc romantica, sa nu mai zic ca ne puneti sa facem oral, apoi nu ne mai pupati pe gurita.. Suntem femei si ne place marimea, ca na, ori ne simtim bine, ori nu.

Suntem femei si cand ne indragostim punem suflet poate prea mult. Suntem femei, o sa fim mame, deci comportati-va frumos. Suntem femei ne place sa fim plimbate si rasfatate. Suntem femei asa cum e si ma-ta, desi tu jignesti femeile. Suntem femei si avem atatea pe cap, epilat, unghii, pensat etc, etc.. (deci suferim atat de mult) Suntem femei si ne epilam jos doar cand ne futem sau mai mergem la o piscina ceva. Suntem femei si vrem ca sa invatati sa atingeti punctul G. Suntem femei si ne place sa ne futem, dar nu-ti dam pizda asa fara sa faci nimic pentru ea.

Un articol by Peversu   (desi nu e femeie, intelege femeia)                                                                                                                                                                         To be continued !

pussy

Legaturi:
www.blog.perversu.ro
http://instagram.com/perversu
http://facebook.com/PerversuArtist
Partener:
www.DonBiju.ro

9 comentarii la „Suntem femei si..”

  1. Deci, sunt femeie…sexul im masina poate fi placut chiar fain daca stii sa te futi ? si pozitia “capra” la fel…e chiar excitant sa mai primesti o palma peste fund ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.