Top 5 lucruri pe care femeile le adoră în timpul sexului

Oricât am spune, stim cu toții că este puțin mai complicat să le dăm femeilor ochii peste cap de plăcere, să geamă și totodată să ne zgârie pe spate cu unghiile lor, bineînțeles, tot de plăcere. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le faci pentru ai da ochii peste cap și gemând de plăcere. Fii EROUL!

1. Înainte să începeți să vi-o trageți, nu uita că mai întâi trebuie să încingi fierul pentru al îndoi și pentru al prelucra după bunul plac. Asa că, nu sări peste preludiu, pentru că vei pierde “teren”.

2.Sărut-o până rămâneți fără haine, apoi continuă până ajungi cu capul la ea între craci, ai ghicit, cu capul ăla care conține creier, nu cu ala de jos. Bagă-te cu capul între cracii ei, apoi începe și sărută zona de pe acolo, (dimprejurul vaginului), amăgeste, o vei fierbe și mai tare.

3. “Fierbe-o”. Dacă ai amăgit-o prea mult și prea bine, ai ocazia să te apuce ea de cap, și să te bage cu botul direct acolo, ai ghicit, la savarină.  Dar tu ca un Eoru, nu te băga cu tot botul din prima, nu uita, are un clitoris pe care adoră să il stimulezi. Asa că agațăte cu dinții încet de el, apoi bagă-ți limba între buze, ai ghicit, buzele pizdii. Și încearcă s-o bagi cât mai adânc cu miscări circulare și foarte repezi, poți încerca să-i dai limbi chiar si de sus, de unde începe clitorisul, se va excita foarte mult.

4. În timp ce-i dai limbi, nu uita să-i bagi si doua degețele, o să-i măresti senzatia, iar inima o să-i pulseze din ce în ce mai tare. De altfel, degețelele băgate în vaginul ei, le puteți savura amândoi, tot pentru o plăcere mai ridicată. Dacă ai făcut toate astea, n-are cum să nu-și dea ochii peste cap.

5. Și încă ceva bonuxxx. După ce i-ai făcut un oral ca la carte, nu uita că iți este datoare, asa că invit-o să-ți facă un oral, apoi după ce a scăpat de datorie, mai sărut-o pe aia mică puțin, lasă-ți mai multă salivă acolo jos, apoi e timpul s-o crăcănezi, s-o pui umeri craci, și să-ți scufunzi tot submarinul în ea, dar nu uita, dă tare si uită-te în privirea ei şi intreab-o cine este tatăl ei, ai să vezi o privire pierdută, practic, nu-ți vei mai recunoaste persoana, o să ai senzația că este sub sedative, dar nu te panica, asa face ea când este fericită. HAI CĂ NU E GREU SĂ FACI O FEMEIE FERICITĂ, DOAR TREBUIE SĂ STII DE UNDE S-O IEI.

______________________
Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

6 comentarii la „Top 5 lucruri pe care femeile le adoră în timpul sexului”

  1. Imi place articolul tau si as vrea sa pot fi “torturata” in acest fel, dar iubitului meu nu-i place ideea de a face oral, zice ca e scarbos. Poti te rog sa imi dai un sfat in legatura cu asta?

    1. Un barbat care spune ca sexul oral e scarbos?! Ciudat…si rar! La fete mai auzi….pana prind “gustul”, stiii ce ziiic. 😀 Vorba aia, prima oara e mai greu, dupa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.