0373780638 Vila Margo Tepari

După cum stiți, a început sezonul de mare, asa că multa lume începe să caute cazare pe litoralul Românesc, prin Costinesti, asa că cineva a gasit pe site-urile turistice Vila Margo Costinesti, a sunat la numarul de la “recepție” 0373 780 638, si au zis că au camere libere si să le plătescă un avans, a mers să le plătescă un avans după cum au spus cei de la “recepție”, a mers la un aparat dintr-un mega image, si i-a bagat banii intr-un cont de bitcoin (mare greseala pentru ca nu poți să dai de urma baniilor să vezi unde s-au dus). După ce a făcut plata, i-a spus cel de la “recepție” că îl asteptă la mare și că poate să arunce chitanța pe care i-a dat-o aparatul cand a făcut depunerea.

Peste câteva zile a primit un mesaj de la un număr de telefon (0721039650), precum ca i-a închis ANAF-ul unitatea, si va primi banii înapoi prin mandat postal, dar fară ca ei să aibă adresa lui, când a făcut rezervarea a plătit si a rezervat doar cu numele. Acum cand încercă să sune pe toate numerele de telefon, le are inchise, asa ca el cred că este țeapă și deja a început sa facă toate demerusurile pentru indentificarea țeparului, va face o plângere la poliție si va incepe o documentare despre datele pe care le are pentru a incerca depistarea țeparului.

Ce este de făcut?
*în primul rând trebuie să mergeți la poliție pentru a face o plângere penală
*Plângere la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ( http://www.anpc.gov.ro )
*Și dacă aveți timp la agenția de turism.

Cei care au pățit asa ceva, sunt rugați să meargă la poliție pentru a face plângere, prespun ca acela este un număr de fix de vodafone, și orice numar de fix are și un propietar și se poate indentifica usor.

Dacă a mai pățit cineva asa ceva cu aceasta vilă margo din costinesti, și cu numărul 0373 780 638, vă rog să comentati mai jos pentru a ajuta și alti viitori turisti.   P.S: O să revin cu update la articol.

Anuntul a fost pus pe www.turistinfo.ro si pe alte site-uri de acest gen, dar care ulterior a fost dezactivat. Asteptam si un punct de vedere si de la www.turistinfo.ro si www.carta.ro sa vedem daca sunt dispusi sa ne ajute.

” 0721039650 Vila Margo Tepari ”
AddressStrada Tineretului 29, Costinești 907090

Am vazut ca cineva a creat si un grup pe facebook despre aceasta situatie.
https://www.facebook.com/groups/VilaMargoCostinesti/

Cam asa arăta pozele din anunțuri:

Nu sunt singura persoană care si-a luat țeapă, sunt o multime, iată una din aceste persoane.

10 comentarii la „0373780638 Vila Margo Tepari”

  1. Duceti-va la politie mai repede, astept sa ma sune achetatorul,ne-au spus sa venim cu martori si dovezi,nu aruncati nimic,NU STERGETI APELURILE,faceti reclamatie online la opc sa intre si marea agentie de turism TURIST INFO!

        1. m-am interesat si eu de vila margo din eforie nord, am sunat, si nu e teapa, acolo chiar exista. dar mai poti sa dai un telefon la ei sa te asiguri ca este totul ok :))

  2. Se pare ca nu am fost singurul, si pe mine m-au pacalit de 400 RON. Inca mai am chitanta dar nu am avut timpul necesar sa merg la politie. Ceva noutati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.