Cum se dau limbile

În primul rând, nu toate femeile merită sex oral. Iar atunci când vine vorba de făcut sex oral unei femei, trebuie s-o faci ca la carte pentru a lăsa o impresie bună. Sexul oral făcut unei femei nu e ca şi cum ai linge o îngheţată. E puţin mai complicat, miscarea limbii trebuie să fie circulară, pe rotund, şi de jos în sus. E ca la minerit, trebuie să sapi mult şi intens pentru a da de minereuri.

Degetele joacă un rol foarte important, cu limba și cu două, trei degete chiar poți face minuni, și poți lesina o femeie la figurat, pentru că la propriu este mai greu. Întâi începe cu niște limbi simple, fară să le combini cu degetele, gen. Dacă o să întrebi o femeie în timp ce-i dai limbi dacă s-a plictisit, sau dacă mai vrea să-i dai în continuare, cu sigurantă răspunsul o să fie “DAAAAAAAA”. Asa că este timpul să treci la limbile combinate, adică introducând și două-trei degete în timp ce-i dai limbi, cu siguranță senzația o să fie unică. Bineînțeles că acele degete pe care le-ai băgat in vagin, neapărat trebuie să le împărtasiți împreună, să le savurați pe rând.

O femeie de iubit se va sătura, dar de limbi, niciodată, asa că trebuie să-ți bagi limba aia nenorocita până in adâncul vaginului, dacă nu ajungi, deschidel cu degetele, și urmează-i calea, simte chemarea. Am uitat să zic de clitoris, fară ăsta, vaginul n-ar fi vagin, dacă stii să stimulezi clitorisul bine, cineva din interioul vaginului o să-ți arunce cu o galeată de apă pe ochi. Sunt clitorisuri mari, si clitrorisuri mici, unele usor de stimulat, altele se lasă mai greu, cele care se lasă mai greu, trebuie luate bine, dacă poți să-l iei cu totul în gură ar fi perfect.

Nu musca dacă nu stii, pentru că s-ar putea să rănesti, nu să exciți.
Acum că ai stimulat foarte bine vaginul, și l-ai făcut flească, e timpul să-ți pui prezervativul, sau nu, dacă mergeți pe încredere, și arată-i cine e tatăl ei.
Primele cinci minte îți recomand FAST, apoi o mai poți lenevi, mai revii puțin pe la  vagin, mai îi dai câteva limbi, gen te mai odihnesti. Dacă e fată bună, pune-i-l și tu în gură. Și simtiti-vă extraordinar. Apoi dă în ea ca surdu-n clopot, și vei auzi cele mai mari țipete din fundul iadului.

Și cam asa faci o femeie fericită!

_______________________

Aici
poți să mă urmăresti pe facebook !

Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

3 comentarii la „Cum se dau limbile”

  1. Poti detalia mai mult “cineva din interioul vaginului o să-ți arunce cu o galeată de apă pe ochi”? Se aplică la toate fetele?

  2. Nu neapărat femeia trebuie mai întâi atinsa în suflet și după poți sa ai dai și limbi. Atât timp cât te iubește și ști sa o stimulezi fi sigur ca acea găleată cu apa va veni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.