Ce înseamnă un bărbat adevărat?

Un bărbat adevărat este ăla care știe să se comporte cu o femeie, ește bărbatul ăla care știe să o împace și s-o facă fericită atunci când a fost un bou cu ea și i-a futut toată ziua. Ește bărbatul ăla care nu-și lasă femeia să adoarmă seara fără s-o sărute și să-i spună: “-Dezbracă-te, vreau să-ți sărut bucile alea și să-ți dau câteva palme peste fundul ăla sexy!”

Un bărbat adevărat știe de fiecare dată cum să se comporte cu propria lui femei și cum s-o facă fericită, cum s-o urce pe pereți, indiferent că se află în baie, în bucătărie sau în dormitor.

Un bărbat adevărat e ăla care știe să îsi aprecieze propria lui femei și să o iubească, să se comporte cu ea ca și când ar fi ultima femeie de pe pământ.
Un bărbat adevărat nu te va face niciodată curvă în societate și nu va ridica niciodată palma la tine, un bărbat adevarat te va lovi cu propriile palme doar atunci când te iubește și îti mai fute câteva palme peste fundul ăla sexy!

Un bărbat adevărat nu se rezumă la toate astea, un bărbat adevarat știe să ofere mult mai mult unei femei, afectiune, iubire, atenție, încredere, stabilitate, echilibru, s.a.m.d.

Un bărbat din ăsta e greu de găsit, la fel de găsit este și o femeie adevărată si de calitate care știe să ofere în egală masură ce poate oferi un bărbat adevarat.
Așa că, ai grijă unde cauți bărbatul ăla adevărat că s-ar putea să-ți iei mare țeapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.