Dacă n-o fuți cum trebuie, ți-o fute altul

Pe lângă faptul că femeile sunt inteligente si orgoliase. Femeile sunt și foarte curioase, dar și cele mai mari consumatoare de adrenalină în doze foarte mari.  Dacă ai o femeie ca asta, tot ce trebuie să faci ca să o păstrezi lângă tine, e să-i arăți cine e tatăl ei, și s-o fuți bine (HARD), pentru că dacă nu o satisfaci pe măsura cerințelor și a standardelor ei, s-ar putea să-l caute pe super omul ăla care este capabil să o urce pe pereți, apoi s-o coboare încet, dar sigur.

Și nu cred că ai îți doresti să pierzi o astfel de ființă divină. Oricum, o astfel de femeie, te iubește și îți întoarce înzecit tot ce faci și ai făcut pentru ea. De exemplu, dacă aseară ai dominat-o, în seara asta o să te domine ea.

Tebuie s-o iubești în fiecare seară, dar în stil diferit si în poziții diferite. Dacă o vei pune în fiecare seară capră, o să-l caute pe altul care o pune și umeri craci, și cam s-ar putea să-l iubească pe ăla care o pune umeri craci, pentru că lucrează mai intens, și din poziția umeri craci, o poți privi în ochi mai bine, iar dacă o vei privi în ochi, îi va creste importanța si valoarea. Iar atât aia mică, cât și ea, o să aprecieze foarte mult un astfel de animal sălbatic.

5 comentarii la „Dacă n-o fuți cum trebuie, ți-o fute altul”

  1. Depinde și câte e femeia…..FUTĂCIOASĂ, Dornică de PULĂ, și cu Mintea Numai la Futai.Dar dacă are copil de Crescut , Rate la Bănci, Serviciu , Acasă Treabă…..NUU prea îi mai VINE…PULA în Minte, dor dacă este NIMFOMANĂ-ESTERICĂ, și NU Are OBLIGAȚIILE mai sus enunțate. ( de Obicei…Genul ăsta de Femei sunt FĂRĂ OBLIGAȚII….COARDE care Stau cu Tine, din INTERES….PLIMBĂRI,BANI, TRAI ÎNDESTULAT, HAINE de FIRMĂ etc.dar astea NUUU SUNT Femei….FAMILISTE și de CASĂ, sunt ZDRENȚE PENALE și COARDE ORDINARE???????????

    1. Depinde si de ce cauti tu.
      Eu am copil ,servici si viata intima activa de vreo 2ani ,inca nu ne.am plictisit…a aparut si la noi monotonia de cateva ori dar nu am permis sa mi se duca relatia pe “apa sambetei” ,am schimbat mereu ceva,la mine,la noi,locul etc.
      Cred ca in mare parte o relatie depinde de femeie si cat de mult te vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.