De ce contează mărimea

Dacă zicem că mărimea nu contează, cu siguranţă ne minţim, sau cei care spun asta o au mică, sau dacă vei auzi din gura unei femei această frază, cu siguranţă a avut parte doar de penisuri mici. Oricât de mare și proastă ar fi, o simți, dar dacă e și mică și proastă, cu siguranță vei avea o senzație mult mai mică decât ți-ai fi băgat un OB.

De ce contează mărimea?
E ca și când ai conduce două masini, una mai mică și una mai mare, cu siguranță te vei simți mai bine și mai confortabil/ă in masina cea mare.
O femeie când vede un vagin mare, se va excita doar din imaginea vizuală. Dar să mai simtă gigantul ăla in ea..
Un penis mare va provoca mai repede un orgasm decât un penis mic, un penis mare are grija singur să lovească acolo unde trebuie pentru a atinge toate simțurile unei femei si pentru a o excita.

Dacă un penis nu este destul de mare incât să se muleze cu vaginul, cu siguranță plăcerile acelei femei scad la minim, față de un penis mare. Trebuie să rețineți că vaginul excitat îsi modifică lungimea și lățimea cu aproximativ 7 cm lătime și 15 cm în lungime. De aceea este important preludiul si excitarea vaginului. Cu cât îl vei pregăti mai bine, cu atât te vei bucura mai frumos de el ( de vagin).

Diferența dintre un penis mic si un penis mare.
Un penis mic nu va putea să facă niciodată ce poate să facă unul mare, nu va putea să provoace durerea aia mare, dar si plăcută in același timp.
Un penis mic îl poți băga pe tot din prima într-un vagin, în timp ce cu un penis mare trebuie să-ți obisnuiesti vaginul, dar si partenera înaintea actului sexual, deoarce chiar o poți răni.

Penisul mare loveste bine din prima, nu-i trebuie multă “școală”, pentru că oricât de mare și prost ar fi, va lovi bine si tare. E ca si când ți-ar cade o greutate de 20 de grame în cap, apoi să-și cadă o greutate de 1-2 kg în cap, cu siguranță nu te vei mai ridica de jos. Asa si cu penisurile, cu cât mai mari, cu atât mai bine, pentru că iți vei “nenoroci” femeia și te va iubi mai mult. Dacă esti femeie şi va intra în tine un penis mare, cu siguranţă vei simţi cum prinzi aripi şi cum corpul ţi-o ia razna.
Un penis mare va linisti femeia, şi o va face un îngeraş drăgălaş.

Acum dacă ai un penis mic, nu trebuie să te simți complexat, pentru că trebuie să înveți cum să “lovesti” cu el şi cum să-l folosesti corect.

_______________________

Aici
poți să mă urmăresti pe facebook !

Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.