Nudişti Costineşti

Despre plajele noastre de nudişti, încâ rămâne un subiect tabu, doar pentru ca unele persoane sun extrem de pudice. Pentru că pe aceste porţiuni de plaje se stă fară haine, exact asa cum te-a născut mama ta. În 2016 am ales să-mi încep si eu experienţa asta de nudişt, ce-i drept, una chiar frumoasă, din orice punct de vedere.

Frumoasă dacă nu esti pudic, după 2 ore de nud, vei avea un bronz uniform de invidiat, iar soarele te vitaminizează excelent, vei simţi acest lucru încă de când vei scăpa de haine. Eu am ales Costineşti doar pentru că eram prin zonă, asa că mi-am luat ghiozdanul unde aveam în el un cearceaf de plajă, prosop si alte uleiuri.

Ce-am găsit pe această plajă?

Am găsit oameni de toate vârstele, de orice sex, am găsit lesbience, gay, unul s-a dat la mine, m-a întrebat dacă vreau să ne vedem pe seară, bineînțeles că nu am acceptat, i-am răspuns politicos ca nu, era pasiv și a venit imediat la mine după ce mi-a vazut trompa gigant.

Mă pun pe cerceaful meu, mândru tare de penisul meu mare si gros. Toate milf-urile erau cu ochii pe mine, ce-i drept erau si gagicuțe mai tinerele. În fața mea se asează o babă, la cam 48-50 de ani, cam asa, arăta bine, adică țapănă, mi se sculase pula, era întinsă pe burtă, cu fața spre mine, dezbrăcată, chiar cu privirea în penisul meu sculat, dar ea citea o carte, mai citea, mai se uita la penisul meu. Am vrut s-o întreb ce carte citeste, dar atunci chiar am fost puțin mai timid, am zis că data viitoare când mai trec pe aici o să beau ceva înainte.

Acolo mi se scula pula instant, stăteam cu ea băt, relax la soare, pentru că nimeni nu avea nici o problemă cu asta, doar e plajă de nudiști. Venise un cuplu, el mai în vârstă, ea mai tinerică, cred că erau nudiști amatori, iși întind cerceaful, se dezbracă, apoi se asează unul lângă altul, ea avea un ciubuc în gură și-l sugea din greu, s-au încins atăt de tare, că ăla dădea să il bage în văzul tuturor, dar era cam multă lume si nu prea se simțea în intimitatea lor, dar cred că asta era o fantezie de a lor, să si-o tragă, sau să se excite pe plaja, asa ca nu a durat mult și s-au retras,
cred că pe câmpurile alea învecinate, pentru că erau fierți rău.

Ce am observat și ce fel de oameni vin șă facă nud?

Oameni de toate vârstele, deschisi la minte, cu proprile lor principii, vin și oameni pe agățat, chiar obsedați să fută si ei ceva, care se pun lângă femeile singure, și încep să-și frece penisul cu mâna, crezând că le vor excita și le vor agăța, ăstia erau nudiști profesionisti, pentru că am tras cu urechea și am auzit din gura lor cum povestea unul dintre ei că a futut-o pe una în apa, pe plaja de la nudiști din Eforie Nord, erau mai în vărstă ăstia, unul cam 30 și ceva de ani, unul cam la 40 de ani.

Ăstia doi cam exagerau, nici chiar asa să vii să faci nud, să te asezi lăngă femeile singure și să incepi să ți-o iei la labă, dar fiecare are stilul lui de agățat. Dar eu pentru ca am un corp de pusti, o pula aproape cât a unui negrotoi, eram cam miezul pe această plajă, toate pizdele indiferent de vărstă erau cu ochii pe mine, eu mândru nevoie mare, imi apindeam țigara, ochelari pe ochi, și mă plimbam asa smechereste pe plajă, gen uitați-vă toata lumea ce am eu jos.

Dar pe aceste plaje de nudişti din România veţi găsi si cupluri, oameni normali care fac nud doar pentru a căpata un bronz uniform şi pentru că este sănătos.
Undeva, în această lume, sunt plaje de nudişti care ăia pe acolo se fut ca dracii, sunt swingeri, fel si fel de oameni cu fantezii. Daţi un search pe google “nudist fuck beach”, să vă faceţi o idee.

Din păcate plaja din Costineşti este cam murdară, nu o ingrijeste nimeni, deoarece nu există interes acolo, iar nudismul în România nu este asa bine privit ca în alte ţări mai civilizate.

P.S. Uite ce am găsit, o poză despre care se spune că este Angela Merkel, goală la nudişti, chiar în Costineşti, prin 1971.

Cateva video-uri de pe plajele de la nudişti din Romania.

Link Video 1

Link Video 2

 

_______________________

Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

 

Un comentariu la „Nudişti Costineşti”

  1. Toți care faceți sex ,fumați ,și va arătați corpurile în văzul lumi veți ajunge în iad .Dumnezeu sa va binecuvânteze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.