De ce înșelăm

În mare parte stim cu toții, ce nu găsim la persoana pe care o iubim, incepem să căutăm in altă parte. La dracu’, iar o să vorbesc puțin despre sex în articolul ăsta, de fap, de motivele care duc la înselat, să te înșele cineva e cel mai groaznic lucru care ți se poate întâmpla.. E greu să treci peste trădare, chiar imposibil, aum depinde de la persoană la persoană.

Dar trebuie reținut că uneori nu sunt motive pentru a înșela,
dacă iubesti nu înșeli, ci faci tot posibilul să îndrepți lucrurile, majoritatea persoanelor însală de zdrențe ce sunt, nu din alte motive..

Motivele pentru care înselăm:
O să încep cu cele mai importante motive pentru care un om înșală, o să pun sexul pe ultimul loc, chiar dacă trebuia să fie pe primul loc.

1. Sexul, oricât am spune că sexul contează un procent mic într-o relație, nici pe departe nu-i adevărat. Prin sex ne apropiem de partener, arătăm cât de mult ne iubim partenerul/partenera. Prin sex ne relaxăm, ne simțim bine după o zi încărcată cu toate problemele. Sexul face din doi oameni maturi, doi nebuni cu fantezii. Deci, primul motiv pentru care înșelăm, este randamentul noștru prost pe care îl dăm atunci când facem sex cu persoana pe care o iubim. Iubirea și respectul se arată în dormitor, cu cât vei da un randament ridicat în pat, cu atat persoana pe care o iubesti se va simți mult mai iubită, protejată și fericită.

2. Atenția față de partener/ă.
Da, este foarte adevărat, mai avem nevoie și de atenție, trebuie să fim mai grijulii cu persoana pe care o iubim. Oricărui om îi place să fie alintat, răsfățat, și uneori scos în evidență. Trebuie să nu uiți să-i spui persoanei pe care o iubesti cât de mult o iubesti, aproape în fiecare zi. Dar atenție, nici s-o dați în prea multe dulcegării, mie mi se pare cam penibil.

3. Lipsa de respect. Dacă omul care te iubeste nu te respectă, înseamnă că nu te iubeste, dacă te-ar iubi, te-ar și respecta. Trebuie să știi să ai un dialog ok, funny cu persoana pe care o iubesti, în dormitor poți să fii vulgar/ă, dar în socitate fii un domn/o doamnă.

4. Rutina și plictiseala. Sunt printre cele mai importante motive pentru care ajungem să ne plictisim de persoana pe care o iubim. Fă-ți omul drag să râdă în fiecare zi, glumește, uneori fă si glume proaste. Când faceți sex nu stați doar intr-o poziție, pentru că e ridicol, plăcerea și adrenalina vine atunci când îți pui partenera în cele mai bune poziții și îi auzi fericirea în glas, sau când iți domini partenerul și-l simți sub tine, asta dacă esti o femeie adevărată, dacă nu, ai timp să înveți să domini. Deci, alungă rutina și plictiseala din viața ta, fii creativ/ă, viața e frumoasă. Câteva poziții bune AICI!

Asadar, cele mai multe persoane înșală pentru că își găsesc pe altcineva care oferă, sex mai bun, pentru că altcineva îi oferă atenția aia care îi lipseste, pentru că cineva îi arată respect și pentru că acel cineva îi alungă rutina si plictiseala pe care nu trebuia s-o aibă.

Asa că atenție mare cu relațiile.

_______________________

Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.