M-am despărțit de iubita mea, sunt un om liber

Daa, am avut relație, chiar de un an și ceva dacă nu mă înșel, nu prea am noțiunea timpului. Dar ce-i nasol e pentru că am cam pus suflet, am pierdut timp de pomană crezând că o să fie ceva de viitor. N-am înșelat, nu mi-am bătut joc, m-am comportat frumos, exemplar, asa cum mă voi comporta și cu viitoarea femeie, cu toate femeiile.

Dar trebuie să fac o pauză, o relație nu ți-o planifici tu, nu e ca și când ți-ai pune ceasul să sune și te-ai trezi intr-o relție. E ceva inevitabil, se întâmplă când vrea Dumnezeu să-ți scoată persoana aia minunată langă care vei începe să-ți faci planuri de viitor, fie că acest viitor o să dureze 2-5 ani, sau o viață. Trebuie să iesi dintr-o relație cu capul sus, s-o privesti ca pe un esec, dar să înveți din acest esec și din greseli.

Poate să înveți să nu mai pui suflet încă din primele zile de când v-ați cunoscut, chiar dacă poate să fie inevitabil. Daa, dragostea te loveste ca un glont chior, chiar dacă nu-l vezi, rămâne în tine și lasă semne, dar aceste semne cu timpul se vor cicatriza, dacă vrei să le cicatrizezi mai repede, ar trebui să îți găsesti altă persoană care să te iubească la fel, chiar dacă e imposibil..

Ca și oameni, suferim, sau vom suferi din iubire, oricât de tari am fi, sau ne-am da. Dar nu o să fie ceva izolat, majoritatea oamenilor suferă din dragoste, fie că sunt râniți sau fie că rănesc persoanele pe care le iubesc.
Pe viitor trebuie să fiu mai atent cu cine îmi voi face amintiri și pe cine aleg în viața mea ca să mă reprezinte.

Persoana pe care am iubi-o trebuie să înțelagă și să fie constientă pentru că nu va mai exista nici o persoană asa ca mine, care s-o iubească asa frumos, pentru că aceste persoane sunt pe cale de dispariție și din ce în ce sunt tot mai multe persoane care își bat joc. P.S. Viitorul contează, pe trecut se depune praful și nu-l mai sterge nimeni..

Melodia asta e chiar frumoasă.

Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.