Iubire, în seara asta ne vedem

Iubire, în seara asta ne vedem, dar nu o să ne vedem doar pentru ca să ne-o tragem, dar te-aș minți dacă ți-aș spune că nu-mi e dor de oralul ăla nebun pe care mi-l faci, îmi e dor de tine, să-ți musc buza de jos, să-mi spui la ureche cât de mult mă vrei. îmi pare rău pentru că nu vin cu flori, dobitocii nu aduc flori, ei iubesc frumos. O să mă vezi la usa ta cu o sticlă de vin, pentru că o să te cam fut puţin. Să bem, să ne bem mințile până rămânem fără haine. Și vreau să facem toate nebuniile care ne trec prin cap, și asta nu doar pentru că-mi place sexul, ci pentru că e ceva magnific să mi-o trag cu cineva din dragoste.

Vreau să fii capra aia pe care o iubesc, aia neagră şi rea, să ajungem la umeri craci, să ne-o tragem ca doi draci. Da, vreau să ne vedem, să facem toate astea, toate nebuniile. Vreau s-o facem și să-mi zici cât de mult iți place dându-ți ochii peste cap, iar eu să mă panichez și să-ți musc buza pentru a te aduce cu picioarele pe pământ.

Și după toate nebuniile astea, să stăm întinsi în pat, să stai cu capul pe pieptul meu, și să-mi spui căt de mult mă iubesti tu pe mine, să ne povestim cum ne-am cunoscut, și cum ar fi fost dacă nu am fi dat unul de celălalt. Să ne recunoastem ca nu putem să traim unul fară celălalt, chiar dacă ne mai tachinăm si ne cartăm uneori. Să recunoastem că avem o dragoste ciudată, dar frumoasă. Să ne promitem iubire eternă, să ne promitem că împreună vom trece peste toate obstacolele vieții, și peste toată lumea, pentru că noi doi, suntem universul cu iubire infinită.

__________________________
Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

 

4 comentarii la „Iubire, în seara asta ne vedem”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.