Dorința unei femei din dormitor

Tu să faci doar atât: Să te uiți la mine si să mă admiri, să-mi vezi partea aia si să mă admiri în lumea mea. Să te uiți la mine cum intr-o cămasă albă si o lenjerie neagră cu dantelă, îmi fumez jointul si mă zvârcolesc in pat pe cearceafurile mele, căci doar pe teritoriul meu se ascunde prințesa si dă voie bestiei, stai în picioare lângă pat, dar nu prea aproape, si admiră întregul spectacol.

Fii atent la cum îmi fumez iarba, uita-te la gura mea, la buzele mele, si lasă-ți mintea să-ti ruleze filmul. Uită-te în ochii mei si vezi universul ăla pervers si negru pe care îl am in mine, fă-l sa iasă tot la iveală, trăieste în el, si in locul lui intră tu. Priveste-mă, priveste cum mă las atât de low chiar dacă sunt atât de high. Uită-te de sus încet coborând privirea asupra corpului meu care încet rămâne fara cămasă, acum notează- mi privirea, vezi cum mă agit când trag din pai si cum savureaz fumul si pe mine singură.

Mă uit la tine acum, iți spun din ochii cum as vrea să te apropii si sa îti bagi o mână in gâtul meu iar una sa o cobori unde stii mai bine că-mi place. Dorința arde, dar eu te împing si resping, eu iti pun muzica, ascult-o si miscă-te pe ritm! Continuă sa mă privesti căci iarbă mea nu s-a terminat si de la fumul din cameră dă-ti drumul la rulajul filmelor cu mine si ce o să îmi faci, amăgeste-te si amageste-mă, iar la final, în noapte du-mă la orgasm. Căci iti pot fi cea mai tare fata, în lume doamnă, in pat vagaboantă.

Acum să începem filmul nostru, deja mă vrei toată, dar eu iți prezint o bucată, să facem ca la carte. Suflu încet unul dintre ultimele fumuri si mă uit pe tavan, astept să cobori sa faci ce trebuie încât să domolești bestia, să o lesini, fară să te introduci în situație complet, scoate capul de jos, acum bestia e a ta, întoarce-mă cu fața in cearceaf trăgându-mă de păr, pasionează-mi picioarele si fă-mă să urlu. Tranteşte-mă, ca să nu scape bestia din nou, desi oricum va scăpa. Acum dețin controlul, te trântesc pe spate si mă pun peste tine, mâine iti sunt blocate, observă-mi pupilele dilatate si respiră, acum suferi. Te amăgesc atât de tare, sunt la 1cm dar tu nu atingi, buzele mele iti vor lăsa semne pe corp căci acum îmi scriu poemele pe pielea ta.

De acum încolo, parfumul meu te va face sa pari fumat, iar când nu vei fi cu mine vei fi în sevraj. Muzica în surdină schimbă usor ritmul dar rămane perversă, te va face sa te gândesti la dragoste, însă acum e sex cu resentimente.
Rămân deasupra ta, mă ridic în picioare si un picior de al meu e pe pieptul tău, te apas căci vreau să doară, încet te ridici si îmi săruți piciorul, pe pulpa in sus pană acolo unde e cel mai bine, si de jos mă duci în al 9 lea cer a lui Dante. Simți cât de udă e situația? Termină-mă din oral, ridica-te, pune-mă cu fața la perete si sopteste-mi frumos că o să mă treci de toate cercurile lui Dante, intră profund, începi lent… nu mă uit la tine, dar admiră-mi expresia de pe fața, si ritmul în care respir.

Fac pe dura, dar nu te lăsa, pe fața mea vei citi cât de mult îmi place asa. Explorează gâtul meu cu limba ta pe spate usor, iar în fața o mână o ai in gâtul meu, degetul mare plimbă-l usor pe buzele mele, căci le voi deschide ușor si il voi lua înăuntru, il ud dar nu il umplu cu saliva mea plină de THC, doar cât să ajungă. Ajunge! Mă întorc cu fața la tine acum, arată-mi că ai forță si ridică-mă, pune-mi-o pe perete, căci stii că-mi e fantezie, dăi tot ce poți si uită-te cum îmi bag o mână in păr in timp ce mă mişc după cum mă împingi. Acum ți-as arăta țipete, dar învață cât de excitante sunt soaptele.

În privirea mea se văd deja poruncile, observă-le! Bravo! Dar acum pentru că ai fost băiat cuminte, uită-te la mine cum mă pun în poziție, fundul sus, capul în cearșaf iar mânile mi le întind în sus, joacă-te! Stiu că fundul meu te duce în cele mai rele filme cu cele mai aspre pedepse, asa că acum dă-mi niste palme, stiu că vrei si nu te teme, că îmi plac. Acum fă-mă să strâng cearceaful asta cât de tare, fă-mă să vreau să urlu în continuare de plăcere, dar nu o voi face căci voi muşca din pat.

Nu mă lăsa asa, arată-mi că stii si trage-mă către tine, creează contre.
Acum întinde-mi picioarele si întinde-te peste mine, continuă într-o parte cu o mână in gât, acum dă, acum dă-i tare, ține-mi gura ocupată cu gura ta, dar mai mult cu degetul tău, o să urlu acum, astupă-mi gura! Gata! Tu esti mort! Eu îmi sug suav degetul si încep sa mă zvârcolesc in pat, sărută-mă! Acum pe gât, acum pe sâni! Bravo ai reînviat bestia! Cobori pe burtă in jos, pe coapse si revi in zona de plăcere absolută, oral! Si m-ai terminat! Pe seara asta, căci deja e lumina afară.

Nu te gândi că vom dormi îmbrățişați acum, îmi iau cămaşa, tu te vei îmbrăca. O să fac o cafea pentru că sunt o drăguță, te pui la masă în bucătărie.
Privește-mă în ochii căci am să îți spun ce vom face maine noapte, o să udăm totul mai mult, cu duşul.
Am terminat cafeaua, tu pleci, însă la uşă, ascultă cu atenție. “De acum încolo nu ai ce să faci, de acum încolo asta e treaba ta, să mă satisfaci ! “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.