Orgasmul

Conform dex-ului, orgasm înseamnă: punctul culminant al excitației sexuale.
Orgasmul la femei: Femeile elimină un lichid expulzat prin orificiul urinar.
Pentru a duce o femeie la orgasm, trebuie să urmați câțiva pasi siguri.Ce este orgasmul? Orgasmul este atunci cand te simţi extrem de bine şi dai pe afară de bucurie.

1. Excitarea și preludiul:
Excitarea si preludiul nu trebuie să lipsească dacă vă doriți un sex bun.
Ambii partneri trebuie să se stimuleze reciproc, practic, excitarea partenerului, îl pregăteste pentru actul în sine, pentru penetrare în cazul bărbatului. Atunci când bărbatul se excită, penisul lui se întăreste și lungeste la maxim și poate oferi unei femei o penetrare foarte bună.

Oralul:
Sexul oral, are un rol foarte important în stimularea partenerului, și la bărbat, dar si la femeie. Bărbatul trebuie să-i stimuleze vaginul unei femei foarte bine, mai ales, trebuie să insiste foarte mult pe clitoris, dacă ai stimulat foarte bine clitorisul, înseamnă că ți-ai pregătit femeia foarte bine pentru penetrare.
De altfel, nici femeia nu trebuie să rămână datoare. ea trebuie să-i ofere unui bărbat, un oral demn din filmele xxx, până la urmă o face pentru ea, cu cât un penis este stimulat bine, cu atât vaginul se va simți si mai bine.

Atunci când femeia se excită, stim bine că ea se udă și este un lucru foarte bun, pentru că vaginul se pregăteste pentru penetrare și se lubrifiază singur, nelubrifierea naturală a unui vagin, poate duce la dureri insuportabile de către femeie, în caz că nu ați reusit lubrifierea partenerei, este recomandat lubrifianții pe care îi găsiți în comerț. (Alegeți brandurile cunoscute). Dar totuși încercați să lubrifiați partenera în mod natural, pentru că nu este greu.

După ce ați terminat cu excitarea si preludiul, este momentul să treceți la alt level.

2. Penetrarea:
Penetrarea poate să fie în două feluri, penetrare HARD și penetrare LOW, dar pentru a obține orgasm(e), este recomandat penetrarea HARD, când sexul este făcut prea puternic și intens, vei observa că partenera ta te va uda în jurul penisului, dar vei observa și cum privirea pertenerei este una pierdută. De altfel, la începutul penetrării este recomandat, bărbatul să-si introducă usor penisul în vagin, până când vaginul se lubrifiază și mai bine. Atunci când un vagin este excitat foarte rău, înseamnă că este lubrifiat foarte bine și penisul va lucra excelent cu acel vagin, iar plăcerile sunt pe măsură pentru ambii parteneri.

3. Penetrarea și excitarea partenerului în timpul actului sexual:
Soaptele, vorbele dulci, dar și perverse, spuse la ureche, excită foarte mult partenerul. De asemenea, atunci când femeia este penetrată (iubită), tu, ca și bărbat trebuie să-i stimulezi si sânii, trebuie să fii ca un bebelus mic care adoră să sugă sfârcurile. Faceți schimb de salivă atunci când faceți sex, pentru că este excitant. Trage-o de păr atunci când este pusă capră, și nu uita să-i dai câteva palme peste buci, pentru că așa îi place, dar nu uita s-o și alinți, iar după toate astea, nu uita să-i mulțumești pentru tot.

2 comentarii la „Orgasmul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.