Nu mai suntem împreună, dar mai facem sex

Multe cupluri care nu mai sunt împreună, totuși aleg să aibă o altfel de relație decât cea de iubiți/cuplu. Sunt două categorii de oameni, cei care aleg să se despartă, dar acei oameni vor deveni cei mai mari dușmani ai lor. Și cei care aleg să se despartă, dar aleg în continuare să facă sex. Iar din doi foști cu planuri mărețe, devin doi proști (prieteni cu beneficii).

Prima categorie:
Cei care aleg să se despartă și vor deveni cei mai mari dusmani. Prin această categorie de relație, trec persoanele care s-au iubit mult, atât de mult, încât au devenit doi dusmani care iși vor răul. Această răutate față de persoana pe care ai iubit-o, vine tocmai datorită iubirii care a avut loc cândva între voi. De regulă, se întâmpla cel mai des la relațiile de lungă durată.

A doua categorie:
În a doua categorie, intră persoanele care s-au despărțit, dar totuși au căzut de acord, voit sau nevoit, să aibă în continuare relații sexuale. De regulă, cei care aleg să aibă o astfel de relație sunt persoanele care au fost împreună un timp foarte scurt. În majoritatea cazurilor, aceste persoane nu s-au iubit niciodată, s-au niciodată n-au fost sentimente atât de puternice, încât să rămână împreună, dacă aceste sentimente de iubire existau de la ambii parteneri, chiar dacă alegeau să se despartă, ei nu mai aveau nici un fel de relație, nici cea sexuală, ci deveneau doi fosti, doi dusmani care s-au iubit frumos.
Pe scurt, ambii, sau unul dintre parteneri nu a simțit niciodată un sentiment de atasare, iubire față de celălalt partener, iar celălalt partener va suferi.

Concluzie. Indiferent din ce categorie de relație faci, sau ai facut parte, indicat este să nu te îndrepți către a doua categorie dacă nu te face să te simți în sigurantă, pentru că te vei simți o persoană folosită care își pierde timpul cu altcineva, dar nu te panica, pentru că sunt o mulțime de persoane care să te merite și să te facă fericit/ă.

Un comentariu la „Nu mai suntem împreună, dar mai facem sex”

  1. Dar ce se intampla cand începi prin a fi prieteni cu beneficii adică nu sunteti oficial împreună dar vă permiteți sa faceti anumite lucruri ce ar trebui sa faci tu ca persoana sa transformi acea “relație ” întruna serioasa, sa il faci pe partener sa inteleaga ca nu asa esti tu si ca nu e ok, ca daca chiar “te vrea” ar trebui sa actioneze altfel sau din contra sa înceteze pentru ca nu te simti confortabil(a)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.