Hoții strigă hoții

Contul de facebook al unui nimenidenicaieri a fost spart și înlocuit cu Dama De Pica, al celebrului xerox din online, care fură tot ce prinde, mai exact conținut online, conținut de-al meu, de-al tău, de-al altor pagini sau persoane, atât din România cât si din afară, acolo unde e cazul le traduce în Română, poate, poate pare mai original.

No HATE, nu am nimic cu el personal, doar că mă deranjează că-mi fură conținutul original pe care îl produc în online, uneori, conținutul meu ajunge și indirect la el pe pagină, pentru că sunt mai multe pagini care îmi fură conținutul, iar el la rândul lui îl ciordeste de acolo, și uite asa un conținut original ajunge să se piardă prin xeroxare.

Cum ar fi această postăre căreia eu i-am dat “viață”, dar a fost copiată de multe xeroxuri din online, sunt o mulțime de postări furate cu japca, direct sau indirect

Dar e greu să produci conținut original, ca să produci conținut original trebuie să trăiesti mult si frumos în offline, acolo unde e posibil s-o dai, sau e posibil s-o iei, nu să te închizi in online și xeroxând și spamând internetul.

Aaa, să nu îl uităm și pe curierul ăla de pe instagram, care a terminat de postat toate statusurile si stările de pe google, apoi a trecut tot asa la xeroxare, ce-i drept, el nu fură așa în prostie, dar mai slab, și mai întortochează el postările alea furate să nu se prindă lumea, dar tot același sens îl au.

Se numeste furt intelectual, iar pe mine ca producător de conținut original mă cam doare, nu mult, dar e aiurea să postez eu Luceafărul și să zic că e compus de mine.

Foarte rar se întâmplă să-mi placă mie o postare, apoi s-o postez la mine, în rest, eu produc conținut original și îi dau drumul în social media, fie că acel conținut este prost, nu prinde, sau “atacă” un anumit grup de oameni, fie că prin acel conținut pe care îl produc se regăsesc câteva persoane, fie că acel conținut e un fel de antisocial. Ăsta e personajul pe care l-am creat și mă exprim prin el cum vreau, deoarece îmi permite Constituția României, să mă exprim liber, să fim niște oameni liberi, atât timp cât nu deranjăm pe nimeni.


NO HATE, NO HATE, NO HATE !!!! REALITATE!

3 comentarii la „Hoții strigă hoții”

  1. Îţi mulţumesc pentru informaţie şi ai dreptate. Mă miram de când urmăresc eu pagina aia ?. Sunt de acord în totalitate cu ceea ce ai spus. Mult succes în continuare.

  2. Din pacate, nu au vina oamenii pe care il urmaresc, deoarece lumea interactioneaza la postari, nu la el ca si persoana, dar curiozitatea e urmatoarea, fiind un influencer, daca il poti numi asa din moment ce nu are continut original, interesant sunt companiile sau micii antreprenori care aleg sa se promoveze la el, sa-si asocizeze brandul cu un xerox, dupa cum ai zis tu. Oricum nici eu nu am nimic personal cu el, dar altii care creeaza continut original si munces au de suferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.