Hai să ne-o tragem ca doi nebuni

Bună iubire, îmi e dor de tine maxim. Te-aș chema la mine să vedem un film, mă rog, mai mult să facem un film, actorii principali și regizorii să fim noi. Mă rog, de data asta filmul o să fie în regia mea. Tu tot ce trebuie să faci, e să joci exact așa cum îți spun eu.

Dar să nu uiți să-ți iei pe tine cea mai sexy lenjerie intimă, pentru că se lasă cu happy end. O să fie cu început fericit, dar se va încheia cu final obositor, dar tot fericit, pentru amândoi.

Mă gândeam să ne-o tragem, pardon.. să tragem căteva secvențe în baie, în bucătarie, apoi să te aduc frumos în dormitor, în patul meu, să încep să te mușc de gât, buze, de jos. Să te dezbrac, să ma dezbraci, să te pun pe mine și să-ți ating pielea cu pielea mea, să simți un fior pe șira spinării, pielea să ți se facă ca de găina.

Să vă iubeșc pe amândouă, pentru că meritați, mai ales pe aia mică a ta… Să o sărut, s-o mușc încet, dar sigur, să o sărut ca si cum ar fi ultima păsărică din lume, apoi, să mă îndrept către tine și să te sărut așa cum nu te-a sărutat nimeni, niciodată. Iar după toate astea, să înceapă aventura vieții tale, aventura aia din care nu mai poți să te opresti și creează dependență, și să-mi zici să ies afară fiindcă nu mai poți, dar eu de al dracului și de ambițios să rămân acolo în continuare, până simt că-mi vei tremura în brațe..

Așa că iubito, pregătește-te în grabă, căci o să fie o zi lungă și obositoare, dar a dracului de frumoasă și excitantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.