O să te iubesc o viață, promit

Uneori, poate ai senzația că nu-ți arăt cât de mult te iubesc, poate că tu crezi asta, dar nu este așa. Uneori poate crezi că te neglijez, dar ți-am zis că mai toată ziua sunt ocupat cu treabă. Poate nu ți-am oferit niciodată atenția pe care ai meritat-o, chiar dacă tu mă stresezi în fiecare zi, chiar si atunci când am o mie de probleme, dar acest lucru nu mă întristează, ci mă bucură, pentru că am pe cineva care mă streseaza în fiecare zi și o face pentru că mă iubește.

Nu știu cât de mult crezi că te iubesc eu pe tine, dar gândește-te că mereu când dormim împreună, nu ezit nici o secundă să te iau și să te strâng în brațe și să te sărut înainte de culcare, acum cred că ți-ai dat seama cât de mult te iubesc.

Chiar dacă nu suntem mai tot timpul împreună, ți-am zis că într-o bună zi o să fim de nedespărțit, într-o zi vom adormi și ne vom trezi împreună, vom lua masa împreună, vom face aproape toate chestiile împreună. Iar când vom fi amândoi împreună, o să-mi fie mai ușor să te iubesc și să-ți ofer toată atenția aia care ți-a lipsit.

Așa că orice ai zice tu, sau orice ai crede tu, eu în sufletul meu te iubesc necondiționat, poate simți sau nu, eu în fiecare zi am în gând o singură persoană, și vreau să-mi rămână acolo, in gând și în inimă o viață întreagă.
TE IUBESC, OM BUN !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.