Într-o bună zi, o să-ți fie dor de mine..

Într-o bună zi, o să-ți fie atăt de dor de mine, încât o să vrei să-mi mai auzi vocea, o să vrei să-mi mai săruți buzele așa cum o făceai odată, dar nu, pentru că o să fie prea târziu. Dar să te gândești atunci când m-ai lăsat să plec ca un simplu om străin din viața ta. Uneori, stau și mă gândesc dacă tu chiar m-ai  iubit vreodată..

Să nu uiți că tu pentru mine ai fost totul, și așa am crezut că o să fii până la final. Sper să-ți găsesti fericirea, să îți găsesti un om care să te iubească așa cum vrei tu, dar pot să bag mâna în foc că nu o să te iubească nici măcar 10% cât te-am iubit eu. Să nu uiți nici momentele alea când ne iubeam și ne priveam în ochi așa de frumos de parcă aveam senzația că noi doi eram un întreg, să nu uiți cât de mult ne-am iubit la început, să nu uiți de amorul ăla nebun pe care-l făceam peste tot, pe unde nimeream, era atât de frumos și excitant, și nu aș fi vrut să se termine niciodată.

Am crezut că ești un om frumos, cu un suflet curat și sincer, fară să-ți cunosc caracterul. Caracterul ăla care a destrămat doi oameni care s-au iubit atât de frumos.. Dar orgoliul tău și caracterul nu-l poate schimba nimeni, iar viața o să-ți demonstreze că ai pierdut totul doar pentru că nu ți-ai ascultat inima care a fost singura care a simțit cu adevărat iubirea dintre noi. Amice, îți doresc tot binele din lume.. dar să nu uiți, să nu-i uiți pe oamenii ăia care te-au iubit în viața asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.