Mai exista virgine !

Pana acum 2-3 ani, eram de parere ca nu mai exista virgine si ca au disparut odata cu dinozaurii, cand auzeam fete de 16 ani care imi ziceau ca sunt virgine nu le credeam, dar mai erau si fete de 17-18 ani care afirmau acelasi lucru. Nu le credeam nici gram, pai ce pula mea, aveam impresia ca exista virgine doar la gradinita.

Deoarece intru in contact cu multe persoane, majoritatea fete, vorbind cu perversu, mai exista si cate un dialog din asta mai pervert :))
Si vorbim ce vorbim, si ajungem la dialogul ala in care imi spune ca are 16-18 ani si e virgina, bineinteles, eu nu cred ce spune toata lumea, dar o parare pot sa trag, daca e sau nu, instinctele mele niciodata nu ma insala.

Ei bine, vreau sa stiti ca mai exista virgine “batrane”, si nu putine.
Am dat de-o virgina destul de batrana, chiar majora as spune daca nu ar fi serviciile secrete pe mine :)))

Deci virgina la 18 ani, e ceva, sa vezi chinuiala dracului cu ea in pat, zero experienta, o putoare:)) Dar dupa cum am mai zis, ca cel cu experienta este dator sa-l invete si pe cel fara experienta, am zis s-o iau cu grija, ca are himenul prea sensibil si poate o am pe constiinta. Asa ca am luat-o “incet”, incet pe dracu’ ca de nu i-am bagat-o pe toata din prima, rupere a fost.

A fost prima virgina din viata mea. A curs la sange de zici ca era pe ciclu, am avut aceeasi senzatie ca si cum am facut sex cu o femeie pe ciclu. Dupa cum am zis, am luat-o “incet”, umeri-craci direct, cine stie pozitia asta stie cat de incet am luat-o :))

Pentru mine a fost o experienta frumoasa, eram de parere ca nu mai exista virgine asa de mature, si ca o sa mor prost, fara sa stiu cum e sa faci sex cu o virgina. De asta zic, exista virgine si de 18 ani, chiar si mai mari de atat, si nu exagerez cu nimic. Daca unele de 15 ani nu mai sunt virgine, asta nu inseamna ca nu mai exista virgine pe lume.

Mai sus este poza cu actul sexual, bineinteles, am folosit prezervativul pentru a nu-mi umple monstruletul de sange, si pentru lubrifiere, consider ca sangele nu prea ofera o lubrifiere prea buna.. Va pup ! :*

By Perversu !

11 comentarii la „Mai exista virgine !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.