Va rog, mai putine flori si mai multe limbi!

Iubita ta e moarta de-i cumperi flori? Romanticule!

Cu asa gandire, sigur toate florariile o sa fie pe faliment, dar nu asta e important. Important e cum stii sa faci o femeie sa simta bine, dar sa fie iubita si fericita. O femeie adevarata nu se bucura la niste boscheti care incep sa se ofileasca a doua zi, ea stie ce rol au florile in viata ei, dar mai ales stie ce rol are afectiunea pe care i-o oferi. Daca vrei sa-i oferi flori cuiva si sa se bucure de ele, singura persoana e ma-ta, in rest nimeni.

Nu sunt si nici nu voi fi de acord cu florile, dar o data pe an se pot face exceptii, eu nici la prima intalnire nu ofer flori, ma duc la intalnire, nu la inmormantare.

Un barbat adevarat stie sa ofere mult mai mult, nu doar niste flori, indiferent ca acel buchet este de 1.000 de trandafiri sau 500 de euro. Daca crezi ca o femeie adevarata are emotie la un buchet de flori, atunci la un orgasm cum o fi? Aici am vrut sa ajung. Daca oferi flori mai des decat oferi orgasme, atunci sa inteleg ca faci acest lucru doar pentru a te “scoate”, si este o problema. O problema pentru ea, dar o sa fie o problema si pentru tine atunci cand o sa te lase sau o sa te insele.

Incearca sa pui accent si sa te focusezi mai mult pe femeia de langa tine, sa o simti, sa o intelegi, ca orice femeie are nevoie de afectiune si de un sex ca la carte. Florile sunt niste “balarii” ce provoaca o emotie de scurta durata.

Hai sa facem un test.
Tu ii oferi un buchet de flori, unul foarte frumos.

Altul ii face o invitatie la el acasa pentru a vedea un “film”, si incepe el sa-si faca filmul cu ea, ii ofera cel mai frumos preludiu, apoi bonus ii da orgasm dupa orgasm, o iubeste asa de fumos ca o duce pe culmile placerii.

Intrebarea e, la cine o sa se gandeasca seara cand pune capul pe perna?

Si ca un rezumat la acest articol:
Florile sunt niste burieni ce dau o emotie slaba, nu puternica, dar puternica pentru femeile slabe. Florile nu demonstreaza cat de mult te iubeste, faptele demonstreaza acest lucru. Nici cand ai gresit sa nu te duci cu flori la o persoana.
Uneori, gesturile simple, un vocabular si un comportament frumos pot cuceri o femeie. Acum tu alegi cum impresionezi o femeie, esti liberul arbitru.

    By Perversu

Facebook Perversu!

9 comentarii la „Va rog, mai putine flori si mai multe limbi!”

  1. Tu crezi ca toți bărbați sunt curvari și le place sa se futa cu oricine apuca dacă tu ești un curvar asta nu înseamnă ca trebuie sa ne zici și noua sa fim ca tine ,și încă ceva tu crezi ca toate fetele sunt curve ca sa se futa eu în cei 27 de ani nu am găsit nicio fata asa cum zici tu sa îi placa limuntele deci nu toate sunt la fel

    1. Se vede ce înțelegi din chestiile pe care omul ăsta le scrie. Îi dai flori,o dată,de 2,dar crezi că poți să ți o femeie lângă tine cu nişte flori? Să vezi dragule cum o să plece ea ușor-uşor de lângă tine şi rămâi tu cu florile în brațe. Că poți combina cele 2 lucruri despre care era vorba,e partea a2-a,dar în niciun caz nu poți să faci o femeie să rămână lângă tine,doar pentru că-i dai nişe flori care ziua următoare nu mai există.

  2. Florile au locul lor oriunde, dar daca unei femei nu i dai ce trebuie in dormitor, vorba aia”sa umble cu oala de sarmale după tine”, o sa te lase cu flori cu tot si o sa plece sau o sa te însele cu cine prinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.