Stiu sa mai si iubesc, nu doar sa fut!

Cu totii o sa trecem prin perioade bune si perioade proaste. Cu totii o sa fim dezamagiti intr-un fel sau altul. Multi dintre noi am suferit sau o sa suferim din dragoste. Dar important e sa inveti din greseli.

Cand crezi ca ai gasit totul si esti in relatia perfecta cu o persoana, brusc apar niste certuri, fie din nimic, fie din cauza “racelii” dintre voi, sau a unuia dintre voi. Fie unul din voi cauta niste motive pentru despartire, sau pur si simplu incepe sa se “raceasca”.

E gresit sa spunem ca toate despartirile se produc pentru ca inselam, e gresit sa spui asta, unii oameni se despart si din cele mai mici motive, fiecare merge pe principiul si orgoliul lui. Intotdeauna o sa existe cineva mai matur intr-o relatie, care o sa zica asa e bine, asa nu e.

Asa mi-am pierdut si eu aproape 8 luni din viata de poamana, crazand ca e omul perfect, facandu-mi planuri de viitor, dar uite ca nu intodeauna e cum ti-ai propus. Pe langa ca postez frumos si fut si bine, mai stiu sa si iubesc. Indiferent de om, de caracater, cu totii simtim sa avem pe cineva langa noi, pe care sa punem capul, si sa-i spunem cat de mult tinem si iubim persoana respectiva.

Dar dupa cum stim cu totii ca viata merge inainte, totul se uita, dar nu se sterge, putem sa trecem si peste, unii mai greu, altii mai repede, acum depinde de om si de relatia care a fost. Chiar daca o sa crezi ca nu vei mai da de oameni asa de buni ca si fostul/fosta, poate ca asa e, nici un om nu se aseamana cu altul, dar nu trebuie sa stai cu gandul ca viata ta se opreste aici, depinde de tine daca o sa mai dai de oameni minunati in viata ta, depinde de tine cum ii selectezi si dupa ce criterii ii alegi.

Daca pe mine ma cam doare sufletul de la o relatie de 8 luni, nu stiu cum e sa te doara sufletul de la o relatie de 20 de ani, dar nici nu vreau sa aflu. Vreau sa fiu fericit alaturi de persoana care imi va intra in viata, sa gandesc pozitiv, nu negativ, si sa nu trebuiasca sa spun “Daca o sa apara altcineva in viata mea, o sa-ti spun”.

Asa ca daca ai trecut sau treci printr-o despartire, sau o perioada mai proasta, realizeaza ca altii au pierdut parinti, unii s-au despartit dupa 25 de ani (poate chiar si mai bine) de casatorie, avand si copii.

Eu zic ca dupa o despartire e ok sa iei o pauza, sa te relaxezi, sa faci un mic rezumat sa vezi unde ai gresit, si daca se merita sa te reintorci, daca e pacat sa lasi o persoana pentru banalitati, etc.

Uneori e simplu, indiferent cat va iubeati, poate nu a fost sa fie, dar o sa fie ceva mai bun pentru tine. O sa suferi o perioada, dar totul e trecator, pana si apa se evapora fara sa lase urme. Bye!

By Perversu

Facebook Perversu!

2 comentarii la „Stiu sa mai si iubesc, nu doar sa fut!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.