Masinile cu kilometri daţi inapoi

Atunci când dorim să ne cumpărăm o masină second hand, fugim să ne uităm prin târgurile auto, sau mai simplu, ne aruncăm ochii pe internet. Majoritatea masinilor arată bine, la exterior, interior, cât şi la motor, şi toate astea pentru că majoritatea celor care le vând le cosmetizeză înainte să le vândă la “fraieri”.

Ce stim de câţiva ani buni, este câ aceste masini sunt doar niste iluzii pe 4 roţi, cu mulţi kilometri dati înapoi, mai ales masinilor aduse din afară. De ce? Pentru că se vând mai bine. Dacă nu te uiţi mai atent, sau mă rog, n-ai cum să-ţi dai seama, poţi să-ţi cumperi o bombă pe 4 roţi, masina poate a suferit câteva daune serioase, iar la reparaţie aerbergurile  au fost uitate să mai fie băgate, şi asta voit, bineînţeles, pentru că a costat mai puţin reparaţia.

Si SOC! Te bucuri că ti-ai luat masină bună, cu km buni, întreţinută, iar la primul accident (Doamne fereste), realizezi că te-ai trezit pe lumea cealaltă.
Aşa că ai grijă de unde îţi cumperi masină second hand, că s-ar putea să te arzi, cel mai sigur ar fi s-o iei de la primul proprietar, cu reviziile la zi, si cu toate documentele justificative in acest caz. + să te duci la sun service bun să ţi-o pună pe tester.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.