Parfumurile fake vs parfumurile originale

Pe piaţă găsim milioane de sticluţe cu parfumuri. Sunt peste tot, în târguri, la piaţă, în tramvai, in mall-uri, în centrele comerciale, etc.

Indiferent unde le vei vedea, pe tarabă sau în mall, dacă nu esti un adevărat cunoscător, iţi vei lua o mare ţeapă, mai ales dacă alegi să cumperi parfumuri de firmă din târguri sau de pe tarabe.

Unde găsesc parfumuri originale?
Parfumurile originale le vei găsi în celebrele magazine de specialitate, în magazinele fizice, sau în cele online, atenţie, magazinele online renumite pe acest secment de produse, pentru că nu se riscă nimeni să vândă fake-uri în magazinele celebre, riscul este foarte mare pentru a face asa ceva, şi la vedere.

Dacă alegi să-ţi cumperi un parfum de firmă de pe tarabele din pieţe sau din târguri, cu siguranţă este unul fake, care va mirosi câteva ore, şi care este vândut la jumătate de preţ faţă de cel original, sau poate chiar mai bine.

Cu alte cuvinte, cumpără-ţi parfumuri de la magazinele renumite, de acolo unde se dă bon sau factură, şi vei putea face o reclamaţie imediată, desi NU va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.