ING, banca fără casierie

ING Bank

Să te ferească bunul Dumnezeu să ai de depus, sau de plătit o factură de la un partener de business, sau pur si simplu o banala factură pe la băncile ING, iți pierzi zilele, și te rogi bunului Dumnezeu să-ți ia zilele, să nu te mai chinuie atât.

De ce? Pentru că o să intri în sucursală și o să-ți zică: “Nu puteți plăti aici, nu avem casierie” Păi atunci ce e aici, bordel sau bancă? O să-ți zică că poți plăti sau face tranzacții doar dacă ai cont la ei. Dacă nu, o să te trimită pe la mama dracu, pe la nu stiu ce sucursală unde au casierie.

Astăzi am alergat să plătesc o factură, am încercat la trei sucursale ING din Bucuresti, surpriză! “Nu puteți plăti aici, nu avem casierie”
Eu înteleg că poate vreți să faceți “self bank”, ceva nou prin România, dar e ca și când toate magazinele online din România scot plata ramburs, iar Românii nu înteleg ce se întâmpla și de ce. Asa cum am pățit eu azi cu ING. Uăăăăăăă!!!
Și mă bătea gândul să îmi fac cont la ei, dar cu ăstia nu poți lucra, o să mă injure oamenii când o să-i trimit pe la ING. N-am crezut că există asa ceva în România, de fapt în lume..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.