Nu sunt obsedat sexual

Pentru că mulţi cred că eu sunt un labagiu sau un obsedat sexual. Dar de cele mai multe ori aparenţele însală. Dacă fac o postare cu tentă sexuală, asta nu inseamnă că sunt obsedat sexual, sau labagiu. Primesc zilnic mesaje fie de la persoane de sex masculin, fie de la persoane de sex feminin, da, unele persoane chiar minore de 16-17 ani, mai schimbăm un subiect, mai un sfat, o glumă etc, dar nu se ajunge la futai, pentru că nu acesta este rostul paginii mele.

Cu toate că există riscul să cad intr-o capcană cu minorele astea, unele chiar seducătoare, nici vârsta nu le dă de gol, dupa cum am spus, sunt cu capul pe umeri, nu sunt nici pedofil, nici obsedat sexual, s.a.m.d. Am o viaţă normală, muncesc, lupt pentru visele mele. Nu mă mai seduce şi impresioneză nimeni, am trecut de virginitate de mult. Nu sunt genul să mă dau la femeile altora, sau să ies în evidenţă cu ceva, de aia nici nu mă cunosti. Dacă doar pentru că postez nişte postări cu tentă sexuală, sau abordez astfel de subiecte, asta nu te face să crezi că sunt obsedat. Să fim seriosi, cine nu face sex, sau cui nu-i place sexul, mai ales ăla făcut bine?

Si ca să-ţi mai zic ceva, mă-ta şi tac-tu, şi-au tras-o bine rău ca să te facă pe tine. Asa ai aparut tu pe lume, din sex făcut din dragoste. Cât despre experienţa mea în materie de sex, pot spune că am ajuns să cunosc fiecare parte a corpului a unei femei, stiu unde trebuie s-o ating pentru a o excita, îi stiu toate punctele forte, dar ştiu şi cum trebuie luată.

Unele persoane cred că eu am avut 1.000 de femei, şi de aceea am căpătat această experienţă, nici pe departe, mi-am dat seama de această “calitate”, încă de la primul contact sexual, atunci când am scăpat de vriginitate, mi-am dat seama de acest lucru dupâ reacţia partenerei, şi cât de bine s-a simţit, chiar dacă a fost o curvă pe care am plătit-o. În viaţa asta, am plătit de trei ori pentru sex, dar niciodată nu am ejaculat, pentru că îmi cam ia ceva timp, deci am plătit degeaba. Dar nu voi mai plăti pentru sex, pentru că sunt persoane care îsi doresc să facă sex si n-au cu cine. Consider că m-am născut cu această calitate, exact cum se naşte un artist cu o voce superbă, dar ce e drept, mă cam ajută şi trompa.

Deci să inţeleagă lumea, nu sunt obsedat sexual, nu rup paturile cu minore, şi nici nu trag de femei pentru a obţine ceea ce vreau şi nu agăţ femei de pe Perversu. Sunt om normal ca şi voi, doar că privesc sexul puţin mai diferit faţă de alte persoane care pentru ei sexul este, sau a devenit o rutină. Sau poate că sunt mai diferit faţă de voi prin felul meu de exprimare, sau pur şi simplu prin felul meu de a fi.

______________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

8 comentarii la „Nu sunt obsedat sexual”

  1. Mă bucur enorm pentru acest articol, iar pentru cei care te invidiază, există unfollow. Nu băga în seamă toţi frustrații. Dacă ar fi uşor, ar face toţi o pagină ca a ta. Nu poţi face o glumă, sar şacalii pe tine. Mult succes în continuare!

  2. Știi, multi te inteleg greșit pe tine și pe ceilalți ca tine. Sunt atat de multi oameni care gândesc doar ceea ce pot vedea. Nu au o gândire analitica.
    Pe iubitul meu nu îl pot numi bărbat obsedat sexual doar pentru ca are în cap niște fantezii ca în filmele pentru adulti, sau pentru ca ma cracește în moduri pe care nici eu nu le-am întâlnit, pentru ca are un limbaj licențios doar în pat și ca e violent doar în pat.
    Ti-am citit majoritatea articolelor și am văzut ca intradevar îți place sexul dar ceea ce te diferențiază pe tine de un obsedat sexual este ca nu doar plăcerea proprie contează(ceea ce definește un obsedat sexual) ci și a partenerei. Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.