Hai s-o facem

Hai s-o facem, s-o facem în dormitor, în bucătărie, în baie, pe masina de spălat. S-o facem după ce ne bem cafeaua. Hai s-o facem peste tot, pentru că sexul este minunat, e minunat când e făcut din dragoste, chiar dacă suntem “friends with benefits”. Să ne-o tragem pană ne-o ia inima razna, să ne sărutăm până mă umpli de bale.

Vorbeste-mi frumos la ureche, sarută-mă pe gât, atinge-mă acolo jos, spune-mi că vrei să mi-o tragi pe la spate, spune-mi că sunt târfa ta, doar a ta. Bagă-ţi capul între cracii mei, sărută-mă, că-mi place.

Fă-o cum n-a mai facut-o nimeni, urcă-mă pe pereţi, dă-ţi drumul pe spatele meu, dar întai intreabă-mă dacă îmi e foame. Cheamă-mă la tine să vedem un film, ia-mă din uşă şi termină-mă pe canapea. Da-mi două, dă-mi trei, da-mi câte numere poţi, dar nu mai puţin de 40 de minute, un număr.

Hai să ne odihnim, să ne “tragem sufletul”, să vorbim despre noi, de cum o să mai fie, sau ce o să fie între noi, şi cât va dura. Acum vreau să-mi pun sutienul, să mă îmbrac, pentru câ m-a sunat mama să mă duc acasă. Bye.

______________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

9 comentarii la „Hai s-o facem”

  1. Buna , imi place mult felul tau de a scrie! Cu siguranta o sa te urmaresc in continuare! Mi-ar place super mult daca ai face un blog despre o iubire interzisa , o atractie fizica ce se lasa cu flacari fiind dominata de ura. Eu asta traiesc ,cu un baiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.