Boureanu VS Poliţia Română

Mai aveţi pretenţia ca Poliţia Româna să scoată arma din dotare în faţa infractorilor, dar voi săriţi de cur că habar n-au procedurile şi că fac abuz. Au ajuns poliţistii şă fie loviţi la coaie şi făcuţi prosti de fosti parlamentari care se cred smecheri, de fap nu esti smecher atunci când prietenii iţi fut nevasta, dar să trecem peste, dacă poliţistul acela nu proceda asa, imaginea poliţiei era prafff, orice prost oprit în trafic, se ducea la poliţist si îi dădea cu picorul in coaie, că asa a văzut el la BOUreanu si n-a păţit nimic.

Ca şi bărbat, înteleg replica poliţistului, stiu cum e să-ţi iei un picior în coaie dintr-o greseală, dar din intenţie.. Mulţi prosti comenetează că putea să-l omoare dintr-un pumn, staţi linistiţi, că şi politistul putea să rămână ipotent, poate omul are şi el nevastă acasă care îl iubeste. Plus că uniforma trebuie respectată.

Dacă crezi că un politist face abuz atunci când te opreste, ai un telefon mobil, cum are orice prost, îl scoţi frumos şi filmezi toată acţiunea, fară lovituri la coaie sau jigniri, dacă chiar a facut abuz, ai acele probe şi te poţi adresa celor abilitaţi care pot trage la răspundere acel organ al legii.

Şi cei care îi iau partea agresorului, când nu vă mai simţiţi in siguranţă, nu mai chemaţi poliţia, faceti-vă contract cu o firmă de pază si protecţie.
De-aia România este în urmă cu zeci de ani, pentru că nu vedem adevăratele gunoaie ale societăţii, şi cei care au tupeul să înfrunte aceste gunoaie, devin agresori. Sper ca ăstia să înfunde puscăria, iar pe nevestele lor o să le mănânce din nou în pussy, apoi îsi vor face de cap prin libertate, si uite asa tu esti smecher, smecherule, boss-ule, valorosule. Doar fetiţele lovesc la coaie.

Mai jos aveti extras din lege:

Din procedura de imobilizare a persoanelor

Pentru înfrângerea acţiunilor agresive şi imobilizarea persoanelor turbu­lente se folosesc procedeele specifice luptei corp la corp; se pot aplica şi LOVITURI CU PUMNUL, mâinile şi picioarele, genunchii, coatele şi alte părţi ale corpului.
Se evită aplicarea loviturilor în zone vitale şi cu o intensitate exa­ge­rată, de natură a provoca vătămarea gravă a integrităţii corporale ori moar­tea persoanelor.
Forţa fizică şi procedeele de luptă corp la corp se folosesc numai după so­marea celor care se manifestă violent, de a înceta acţiunea agresivă şi de a se supune cererii îndreptăţite a poliţistului folosind formula: „POLI­ŢIA, ÎNCETAŢI!”.
NU ESTE NECESARĂ SOMATIA în cazul în care poliţistul este atacat PRIN SURPRINDERE sau integritatea corporală sau viaţa vreunei persoane este pusă în pericol imediat.

P.S.1: Nu vă mai uitaţi în gura jurnalistilor fără moralitate şi a televiziunilor, pentru că stim cu toţii că majoritatea televiziunilor sunt acaparate politic si de interese.

P.S.2: Să nu se înteleagă gresit, sunt şi poliţisti care fac abuz, dar fac referire strict la acest caz penibil.. Era si mai penibil şi avea de pierdut imaginea Poliţiei Române dacă acel om al legii nu actiona tot prin fortă.

#Share #share

Posted by BITZA /trafic on Wednesday, 14 June 2017

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.