Ce este dragostea?

 Dragostea este iubire, dragostea nu o poţi confunda cu sexul, niciodată.
Diferenţa dintre dragoste si sex:

Dragoste: o poţi face doar cu persoana pe care o iubesti si te iubeste.
– Sex: îl poţi face cu orice persoană, fie că este vorba de-o aventură, sau de-o relaţie cu beneficii.

Acum să definim dragostea. Dragostea este atunci când simţi ceva special pentru o persoană, când te-ai îndrăgostit de ea, şi simţi că orice zi nepetrecută, sau o zi în care n-ai vorbit cu acea persoană ţi se pare o eternitate.
Dragostea e atunci cand ai băut prea mult şi incepi să-ţi suni persoana pe care o iubesti. Dragostea e atunci când vă certaţi, dar realizaţi că nu puteţi să staţi unul fară celălalt, iar unul dintre voi lasă orgoliul şi isi asumă greseala.
Dragostea e atunci când vă priviţi in ochi şi vă futeţi ca dracii din dragoste, sexul făcut din dragoste este cel mai frumos si plăcut.

Dragostea este lăsată de la Dumnezeu, de aia este frumoasă. Pentu că Dumnezeu a lăsat fericire pe acest pământ atunci când a lăsat si iubire.
Dragostea înseamnă sacrificii, înseamnă respect unul faţă de celălalt, înseamnă să treceti prin toate durerile si greutăţile împreună, dragostea înseamnă doi, el si ea.

Dragostea înseamnă promisiuni, împreună la bine şi la rău. Dragostea adevărată după ceva timp, înseamnă familie. O familie frumoasă, un exemplu pentru viitorii copii pe care o să-i aveţi împreună
Când vreau să definesc dragostea, mintea îmi zboară la părinţii mei, ei sunt exemplul cel mai bun pentru mine, şi vreau să le urmez exemplul.

Dragostea înseamnă mult mai mult decât sex, dar sexul este foarte important in dragoste, prin sex iţi arăţi iubirea, chiar si afecţiunea şi respectul faţă de persoana pe care o iubesti, oricât ţi s-ar părea de ciudat. Dragostea e minunată, şi o merită orice om bun care stie să iubească.

___________________________________

Aici
poţi să mă urmăresti pe facebook !

Aici poţi să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.