Scrisoare către vară

Dragă vară,

Stii că nu ţi-am scris niciodată, indiferent cât de secetoasă ai fost, nici atunci când ai adus furtunile pe care nu mi le doream. Stiu că nu mai este mult din tine, poate ăsta este si motivul pentru care iţi scriu.
Iţi scriu pentru că sunt om, şi ca orice om, am nevoie de afecţiune, de iubire, de un sărut in mijlocul unei ploi de vară, de-o plimbare în parc, seara.

Ai trecut de atâtea ori prin viaţa mea, si nu mi-ai lăsat nimic, nici o persoană pe care s-o iubesc, să ma iubească, să ne iubim, să fim fericiţi multe veri de acum încolo. Poate esti prea lacomă, poate sunt eu o persoană prea orgolioasă, şi nu stiu să apreciez, să iubesc la timp.

Dă-mi o persoană care să mă iubească asa cum sunt, să ne bucurăm de zilele însorite împreună, chiar si atunci când aduci furtună. Nu-ţi cer bani, sau o viaţă financiară mai bună, pentru că banii nu mă ajută să fiu un om fericit şi împlinit.

Stii că nu-ţi cer mult, dar pentru mine e enorm. M-am săturat să mă gandesc la ce nu am, să-mi imaginez cum e să iubesc, să fiu un om fericit atunci cand pun capul pe pernă, după toate mesajele dulci pe care le-am tastat împreună cu persoana pe care o iubesc şi mă iubeste. De persoana aia am nevoie, adumi-o te rog, adumi-o intr-o zi de ploaie, sau mai frumos, intr-o zi cu mult soare.

Dragă vară, tu esti mult asteptată în fiecare an, tu esti cel mai frumos anotimp al meu, de aia vreau pe cineva care să mă iubeasca mereu, chiar si atunci când tu esti pe sfârsite, eu să am în continuare zile fericite, nu contează că o să vină iarnă, toamnă, dă-mi o persoană care să mă iubească toată viţa.

Dacă o să mă întrebi ce stiu să ofer, îţi voi răspunde că am multe de oferit. Stiu să iubesc, să nu-mi bat joc de acel om care mă iubeste, mă respectă, şi care şi-ar da totul pentru mine.

Te rog să faci o minune, să-mi aduci în vara asta, pe cineva care o să ţină la mine, şi promit că voi spune doar lucruri bune despre tine, că tu esti anotimpul meu frumos si minunat, care mi-a oferit cel mai frumos cadou visat.

                                                                                                  Cu sincere călduri, 
                                                                                                        Un Om Bun

___________________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Un comentariu la „Scrisoare către vară”

  1. Sunt atât de sensibile toate cele cuvinte spuse! Nu-Mi vine sa cred cât de inspirat poți fi! Un amalgam de sentimente în cele scrise! ? Bravo! Ești un om bun, continua sa faci lumea fericita! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.