Zone ale corpului unde o femeie se excită cel mai bine

O femeie este foarte usor de excitat si de udat, asta doar daca stii unde să o săruţi.
Iată câteva locuri unde o poţi săruta pentru o excitare de senzatie.

Sărutul frantuzesc, un sărut frantuzesc  poate să fie metoda cea mai simplă pentru a excita o femeie, dar acum nu orice femeie se excită repede, de aia nu trebuie să fii limtat.

Urechile, oricât ar suna de ciudat pentru unii, niste vorbe dulci, excitante si câteva limbute pe acolo, poate uda o femeie foarte usor.

Gâtul, cu siguranţă rămâne cel mai excitant loc al unei femei, cu un simplu sărut, dar folosindu-ţi şi puţin limba, o poţi face să-şi dorească mult mai mult de atât, cu sigurantă chiloţii ei o să fie flească dacă insisti prea mult pe acolo.

Sânii, cu sigurantă pe majoritatea bărbaţilor îi excita extrem de mult, dar pe undele femei chiar deloc, dacă vrei să exciţi o femeie jucandu-te cu sânii ei, trebuie să stii că trebuie stimulaţi foarte bine pentru ai oferi şi ei plăcere, practic trebuie să sugi la ei pană obţii niste sfârcuri tari ca piatra.

Vaginul, acesta este cel mai bun loc pentru a excita o femeie, stim bine cât de mult excită sexul oral o femeie. În acest loc nu doar că o vei uda la maxim, dar îi vei da si ochii peste cap, o vei face să tremure ca o masină de spalat atunci cănd este la 1000 rpm. Bineînteles, nu trebuie să ne aruncăm imediat la borcanul cu miere, mai intâi trebuie să citim eticheta, abia apoi să desfacem capacul, te-ai prins, trebuie să stim să amăgim, pentru că amăgirea joacă un rol foarte important în viaţa sexuală.

___________________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.